Home

VESTI

Jelen Pivo Live festival: Mala scena

No Comments Festival

Jelen Pivo Live festival: Mala scena

Sastavi "Virvel", "Euforija", "Autopark", "Slaptrap" i "Popečitelji" neki su od izvođača koje će publika moći da sluša 18. i 19. septembra na Maloj sceni "Jelen Pivo Live" festivala.

Prvog dana, 18. septembra, nastupaju "Trance Balkan Desorganisation", "Nikad Dosta", "Šinobusi", "Popečitelji", "Flip Out" i "Euforia", dok će se 19. septembra na bini pojaviti "Melodrom", Bo, "Slaptrap", "Autopark", "Irfan Muertes" i "Virvel".

Ovaj program odvijaće se paralelno sa programom na glavnoj festivalskoj bini koja je smeštena u Velikoj sali SKC-a, a na kojoj će 18. septembra nastupiti "The Fall", "Heavy Trash", "Obojeni program", "Žene Kese", kao i "Kanda Kodža Nebojša", dok 19. septembra sviraju "The Rakes", "Echo & The Bunnymen", "Eva Braun","Nežni Dalibor" i "Veliki prezir".

Pored muzičkog programa, u galeriji SKC-a oba dana festivala biće prikazivan film o novosadskom sastavu "Boye".

 

Jelen Pivo Live festival: Mala scena

 

Dokumentarni film "Prvi pravi ženski zvuk" autorke Brankice Drašković govori o novosadskoj rok grupi "Boye", koja je početkom osamdesetih oživljavajući žensku liniju duha u jugoslovenskom rokenrolu, sa punom svešću o vrsti muzike za koju se opredelila, izborila svoje mesto na do tada isključivo "muškoj " sceni i nametnula se kao jedna od originalnih i osvežavajućih muzičkih pojava.

Ulaznice za predstojeći "Jelen Pivo Live" festival, nalaze se u prodaji na blagajni Studentskog kulturnog centra i Eventim prodajnim mestima, kao i na sajtu www.eventim-yu.com po ceni od 1200 dinara za jednodnevnu i 2000 dinara za komplet. Od ponedeljka, 14. septembra, ulaznice će se prodavati po ceni od 1600 dinara za jednodnevne i 2600 dinara za komplet. Broj kompleta ulaznica je ograničen i u prodaji se nalazi još samo 100 kompleta karata.

 

 

 

 

Izvor:

B92.net Kultura