Home

VESTI

Jelen Live I IQ music predstavljaju pobednika konkursa za predgrupu Merilin Mensonu!

No Comments Festival

Jelen Live I IQ music predstavljaju pobednika konkursa za predgrupu Merilin Mensonu!Novosadski bend DreDDup otvoriće program IQ MUSIC festivala, 9.juna u Beogradskoj Areni, pošto je pobedio na konkursu organizatora za izvođače. Ovaj festival, uz podršku Jelen Live-a,  organizuju Arena Beograd i Beogradska kulturna mreža.

 

Podsećamo da je uslov za učešće na konkursu bio da bend obradi jednu od tri pesme: Sweet Dreams (Eurithmycs, Marilyn Manson), Crno bijeli svijet (Prljavo kazalište) ili Samo par godina za nas (EKV).
 

U finale je na ušlo deset izvođača, koji su prikupili najviše glasova na fejsbuk strani IQ music, a pobednika su odlučili još i glasovi publike putem sms-a i članova žirija, u specijalnoj emisiji na Radio Beogradu 202. Žiri su činili Nikola Vranjković iz benda Block Out, Dragan Škrba, programski menadžer Beogradske kulturne mreže i Nenad Kuzmić, muzički urednik Radio Beograda 202. DreDDup postoji od 1997. godine, a svoju mUziku opisuju kao indastrijal krosover. Više o bendu možete saznati na www.dreddup.com.

 

Na IQ MUSIC  festivaul, koji pokreću Arena Beograd i Beogradska Kulturna Mreža, uz podršku Jelen Live-a, predstaviće se  više različitih izvođača, kako iz regiona, tako i sa internacionalne muzičke scene. Svim ovim umetnicima je zajedničko to što su svojim dosadašnjim radom uspeli da ostvare veoma specifične umetničke izraze, kao i da tokom dužeg vremenskog perioda, privlače pažnju publike i medija kvalitetom i autentičnošću svoje muzike.

 

 

 Jelen Live I IQ music predstavljaju pobednika konkursa za predgrupu Merilin Mensonu!

Novosadski bend DreDDup

 

 

Pored jedinstveno-ekscentričnog Merilin Mensona koji će po prvi put nastupiti u Beogradu, na sceni Beogradske arene, 9. juna pojaviće se po prvi put i kultni bend LAIBACH, britanski haus trio DIRTY VEGAS, pioniri darkvejva u regionu, makedonski Mizar kao i srpski bend upečatljivog stila BLOCK OUT. Karte po cenama od 2890 za parter i 2990 dinara za tribine mogu se nabaviti na sledećim prodajnim mestima: Blagajna Beogradske arene, Bilet centar Beograda, Ušće Shopping centar, Eventim prodajna mestima, Card service prodajna mesta, kao i na sajtovima www.arenabeograd.com, www.tickets.rs, www.eventim.rs