Home

VESTI

Ingrosso na Umaginationu 2011

No Comments Festival

IngrossoNakon velikog interesa i odaziva publike na vest o gostovanju Tiesta na ovogodišnjem Umaginationu, organizator s ponosom najavljuje još jedno veliko svetsko muzičko ime koje će dodatno začiniti vruće umaške noći – Sebastian Ingrosso.

Najluđi član Swedish House Mafie preuzet će DJ pult u subotu, 04.06.2011. na glavnoj Becks pozornici pa domaćoj i stranoj publici osigurati nezaboravne trenutke.

 

Sebastian Ingrosso jedan je od najtraženijih DJa današnjice i nastupa širom sveta, od Australije, SAD-a i Brazila do brojnih evropskih zemalja. Zahvaljujući činjenici da mu se otac bavio muzičkim izdavaštvom, Ingrosso od svoje 14. godine provodi vreme u studiju producirajući muziku. 

 

 

 Ingrosso

Ingrosso

 

 
Od 1999. godine, kada je izdao prvi službeni remix, usledio je niz velikih hitova koji su ga učinili dobrodošlim na plesnim podijumima širom sveta.

 

„How Soon is Now“, „Leave The World Behind“, „Umbrella“ i „Feel the Love“ samo su neki od njih. Jednako uspešan kao DJ i kao producent, Ingrosso nastupa i kao deo megapopularnog trojca Swedish House Mafia.

 

 

 

 Ingrosso

Ingrosso

 

S obzirom na veliki interes publike, za koji organizator veruje da će se dodatno povećati  nakon vesti o nastupu Ingrossa, produžen je rok za kupovinu ulaznica po promotivnoj EARLY BIRD ceni od 250kn. Ulaznice za ovaj muzički spektakl možete pronaći na stranicama Eventima, ali i na ovlašćenim prodajnim mestima Eventima.

Više o samom Umaginationu, potražite na
www.umagination.info