Home

VESTI

Ida Prester: Trenchtown najsexy provod za 1. maj

No Comments Festival

Ida PresterPovodom nastupa sastava Lollobrigida na desetom regionalnom muzičkom festivalu Trenchtown, koji počinje sada u petak, 30. aprila, pevačica benda Ida Prester je u intervjuu za Yellow Cab, između ostalog, rekla:

“O Trenchtownu se priča kao jednom od najsexy provoda za 1. maj koji deca sa Balkana, vesela, nemirna i divlja, mogu da zamisle. Roštiljaćemo u dvorištu sa rodbinom, potomcima i taštom kad ostarimo, a Trenchtown treba da probamo još dok smo mladi.”

 

Integralnu verziju intervjua sa Idom Prester možete pročitati u majskom broju Yellow Caba.

Na Trenchtown festivalu Lollobrigida će nastupiti u nedelju, 2. maja, na Velikoj bini, zajedno sa bendovima port-royal i Psihomodo Pop.

 

 

Ida Prester: Trenchtown najsexy provod za 1. maj
Ida Prester: Trenchtown najsexy provod za 1. maj

Kompletan muzički program sa satnicom, kao i prateće sadržaje u okviru programa Kultur Fitnes, možete naći na sajtu festivala – www.trenchtown.org
 
Deseti regionalni muzički festival Trenchtown, koji i ove godine organizuje FOKUS fondacija, održava se od 30. aprila do 2. maja.
Lokacija održavanja festivala je Etno kamp, koji se nalazi u Horgoškoj šumi i predstavlja posebnu oazu prirode – samo 2 km od centra grada Palića i 1,5 km od mađarske granice.

Karte se mogu kupiti u Beogradu – Bilet Servis, Mamut megastore i Supermarket (Višnjićeva 10), Novom Sadu – Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12) i Subotici – Caffe knjižara Plato.
Dnevne karte se mogu kupiti po ceni od 650 dinara, a kompleti karata za sve dane po ceni od 1.650 dinara.   
Od 30. aprila i tokom trajanja festivala jednodnevna ulaznica će koštati 750 dinara, a kompleti 1.800 dinara.

Online prodaja karata je u toku i to preko sajta gigstix (www.gigstix.com ) po istim cenama.
Princip online kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini. Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Karte se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.
Vaučer se menja za narukvicu – ulaznicu na ulazu festivala Trenchtown, a sami vaučeri su personalizovani i pri zameni kupac je dužan da se identifikuje ličnim dokumentom. Zamena je moguća samo od strane kupca lično.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji je kapacitet zbog velikog interesovanja ove godine uvećan na 700 šatorskih mesta, a biće dostupan i parking koji sadrži 600 mesta za posetioce i 100 za goste i medije.
Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa.
Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu festivala – www.trenchtown.org , i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Komfor u kampu je bitno poboljšan unapređenom infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i većim brojem toaleta.

 

Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Obaveštavamo vas i o nekim korisnim informacijama za posetioce festivala:
Kamp se otvara 29. aprila u 12h i biće otvoren do 3. maja u 18h.

Kao i svake godine, za vreme Trenchtown festivala, od 30.aprila do 2.maja, obezbeđen je besplatan autobuski prevoz za posetioce festivala.

Polasci sa Železničke stanice u Subotici:
17, 19, 20, 21 i 22h

Polasci iz Etno kampa:
18, 01, 02, 03 i 04h

Takođe, svim posetiocima biće dostupan taksi prevoz (takozvani Trench taxi) do Etno kampa po popularnim cenama (više informacija – http://www.trenchtown.org/trench-fest/trench-tips ).

Tokom festivala, posetiocima će biti na raspolaganju festivalski restoran koji će raditi 24 sata dnevno.