Home

VESTI

Hornsman Coyote & Soulcraft na Sziget festivalu!

No Comments Festival Sziget

Hornsman Coyote & Soulcraft na Sziget festivalu!Europe Stage na „Ostrvu slobode“ je posebno posvećen novim i nadolazećim evropskim bendova, koji iskreno predstavljaju “stari kontinent” i multikulturalnost u toj muzici.

Ove godine se fokusiramo na mladu, ali uvek zanimljivu berlinsku muzičku scenu, pošto ove godine slavimo 25. godina od pada Berlinskog zida.

„Veći i šareniji“ je ideja koja stoji iza nove Europe bine, koja je nastala spajanjem bivših „Mambo“ i „Holland meets Hungary“  bina kako bi pružila prikaz evropske alternativne scene. Tako će postati pravo mesto za pronalaženje novih evropskih talenata koji su već poznati u svojim državama, ali su još uvek u potrazi za probojem na međunarodno tržište. Europe Stage služiće kao važno mesto predstavljanja Berlinske muzičke scene, ali predstavljamo i italijanske, holandske, španske i mnoge druge bendove iz starog kontinenta. Predstavnik Srbije biće i Hornsman Coyote & Soulcraft (Nemanja Kojić)  koji će biti jedni od izvođača na Europe Stageu.

Na ovoj bini moći ćete da vidite Youropen Talent festival na kom će nastupiti pobednici takmičenja iz više od 14 zemalja i koji se održava 0 i -1 dana.

Druga runda jeftinijih ulaznica biće dostupna do kraja juna širom Evrope, pa tako i u Srbiji.

 

 

 

 

 

Tags: ,