Home

VESTI

Green Future Festival – Uživaj u ovom letu

No Comments Festival

Green Future Festival – Uživaj u ovom letuU jednom od najlepših mesta u Vojvodini, Ada – kompleks Adica Bazeni, 40 km od Bačke Topole, će se održati festival koji se u zadnjih par godina najdinamičnije razvija, Green Future Festival.

  

Ludilo koje traje 5 noći i 6 dana sa mogućnošću besplatnog kampovanja. Sa dnevnim i noćnim žurkama od 9.- 13. avgusta organizatori obećavaju da će se uživanjem pored bazena koji su na samoj teritoriji festivala zaboraviti na svakodnevne probleme, svako može da se oseća slobodno i srećno.

  

Green Future Festival je zemlja slobode gde ljude zavodi ludilo, glasna muzika, ljubav i sloboda. Na 3 stage-a i više od 50 izvođača će učiniti da tvom zadovoljstvu ne bude kraja. Ove godine za dobre zvukove će se pobrinuti Stadiumx, Doctor P, Jay Lumen, Nakadia, Lea Dobricic, Vladimir Acic, Brains, Irea Maffia, Droplex, Erick Kasell i mnogi drugi.

 

 

 Green Future Festival – Uživaj u ovom letu

Green Future Festival – Uživaj u ovom letu

 

 

Sa 3 bazena, tobogan parkom, proširenim kampom, Štrand žurkom, velikim binama smehom, srećom i erotikom čeka svakoga na festival. Karte sve dane festivala možete kupiti u pretprodaji na gigstix.com portalu po pretprodajnoj ceni od 2490 RSD. Dnevne karte će se prodavati na licu mesta u ograničenim količinama.

 

 

Green Future Festival – Uživaj u ovom letu

Green Future Festival – Uživaj u ovom letu

 

 

Zvanični Facebook event festivala možete naći na ovom linku:
www.facebook.com/events/440265252845700

Poslušajte ovogodišnju himnu festivala na sledćem linku: www.youtube.com/watch?v=WsVp189jG0U

After movie sa prošlogodišnjeg provoda možete pogledati ovde :
www.facebook.com/greenfuturefestival/videos