Home

VESTI

Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014

No Comments Festival

Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014 - Photo by oto Marko TodorovicMeđu mnogobrojnim novinama ovogodišnjeg 12. Belgrade Beer Festa je i prvo promo lice festivala. Ne slučajno, ta uloga pripala je glumici Jeleni Gavrilović, prepoznatljivoj po upečatljivim filmskim, pozorišnim ulogama i osmehu koji osvaja.

  

Njeno interesovanje za muziku, sjajna izvođenja rok i džez standarda kao i prepoznatljivi nastupi na bini, doveli su je na najveću manifestaciju muzike i piva, koja će se ove godine održati od 13. do 17. avgusta na beogradskom Ušću. 
 

Pored glume i produkcije koje je studirala, Jelena ima i muzičko obrazovanje. Svirala je violinu i usavršavala džez pevanje.  

Glumačku karijeru počela je u Pozorištu mladih, da bi je dalji rad doveo do velikih scena pozorišta medju kojima su: Atelje 212, Zvezdara teatar i Pozorište na Terazijama.

Filmska pubilka prepoznaje je po mnogobrojnim ulogama,  među kojima su i ostvarenja Na lepom plavom Dunavu,  Srpski film i brojnim stranim produkcijama.

 

 

 Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014 - Photo by Vladimir Tasevski

Glumica Jelena Gavrilović promo lice Belgrade Beer Festa 2014

Photo by Vladimir Tasevski

 

 

Jelena Gavrilović biće vodič kroz program ovogodišnjeg Belgrade Beer Festa. Od nje ćete saznati sve o programu, planovima, izvođačima i propratnim dešavanjima najposećenije manifestacije u jugoistočnoj Evropi.