Home

VESTI

Funk D’Void na Refresh festivalu!

No Comments Festival

Funk D’Void na Refresh festivalu!Jedno od natraženijih DJ imena decenije, čovek koji pravi planetarno poznate dobre žurke, Funk D’ Void, stiže u Kotor gde će nastupiti 5. avgusta na Refresh festivalu.

Poznat kao nezaustavljivi partimen i zaljubljenik u more i leto, zbog čega se i preselio u Barselonu, ovaj tech house mag priprema jednu vrelu festivalsku noć na Refreshu.

 

Lars Sandberg aka Funk D’Void, postao je sinonim za odličnog producenta i DJ-a sa krcatim rasporedom nastupa širom sveta.

Tokom sedam godina rada u „Fopp Records“ prodavnici ploča bio je opčinjen džezom, fankom i soulom, koje je kasnije kao DJ kombinovao sa tech house zvukom detroitske scene. U saradnji sa Ričardom Braunom menadžerom SOMA Records labela, izdao je veliki hit, sada već klasik „Jack Me Off“.

 

 

 Plesni mag Funk D’Void na Refresh festivalu!

Plesni mag Funk D’Void na Refresh festivalu!

 

Ugovorom za Soma records, Funk D’Void je rođen, a njegova karijera, prepuna je plesnih hitova poput „Bad Coffe“, „Soul man“, „Emotional Content“ i ultimativnih remiksa za Underworld, New Order i mnoge druge.

Lars je objavio solo radove na Jericho i Blue Records labelu pod nazivom Frank/Francois Dubois, a radi i na svojim Dark, Silver i Red Knight labelima. Već godinama, njegove poznate kolege svrstavaju ga u najinteresantnija imena elektronske scene.

Refresh Festival ponovo u Kotoru!
 

Peto izdanje Refresh festivala održaće se od 4. do 6. avgusta u diskoteci Maksimus u Kotoru, a kao i svake godine publiku očekuje sjajan provod uz najbolje didžejeve svetske i domaće scene.

Pored već najavljenih zvezda Funk D’Void i Felix da Housecat, očekuje se još zanimljivih iznenađenja ovogodišnjeg festivala. Ulaznice za Refresh uskoro će se naći u prodaji, cena paketa za tri dana iznosiće 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.

{xtypo_rounded1}Konkurs za promotere i promoterke Refresh festivala do 1. jula!

Za učešće na konkursu za promotere i promoterke Refresh festivala ostalo je još malo vremena, jer je poslednji dan kada će se primati prijave danas 30. jun.

Za sve mlade ljude koji žele da se oprobaju u nekim od zanimljivih festivalskih poslova, promovišu svoje omiljene didžejeve, i dobre žurke, spreman je formular na sajtu www.refreshfestival.com.

Popunjen formular zajedno sa dve fotografije (portret i cela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mail [email protected] sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Za dodatne informacije na raspolaganju stoji broj info telefona +38269676191 ili email [email protected]{/xtypo_rounded1}

 

 

 

Više informacija:

www.refreshfestival.com