Home

VESTI

Forest fest na Košutnjaku

No Comments Festival

Forest fest na KošutnjakuUmorni ste od gužve u saobraćaju? Sivila gradskog pejzaža? Većina zna gde da ode u tom slučaju. "aleksAndar club” na SKI STAZI vec godinama pruža utočište onima koji traže mir i beg od gradske svakodnevice.

Ove godine, od 21.06. do 28.06. posetioci će imati priliku da na starom mestu vide i nešto novo…

ForestFest predstavlja jednu potpuno novu festivalsku formu koja spaja muziku, film, pozorište i sport, a samim tim obećava zabavu i nezaboravan provod!


Početak festivala je simbolično povezan sa kalendarskim početkom leta, godišnjim dobom sa idealnim vremenskim uslovima za jednu ovakvu manifestaciju. Bogat sedmodnevni program festivala obuhvata i dnevna takmičenja u sportu, umetnosti, filmu, muzici i igri – a za najbolje smo spremili vredne nagrade!

U okviru večernjeg programa festivala, posetioci ce imati priliku da uživaju, kako u pozorišnoj, tako i u filmskoj večeri. Ali ovo je tek zagrevanje…

 Forest fest na Košutnjaku

 

 

Pored poznatih domaćih DJ-eva i onih koji će na jednodnevnom takmičenju u DJ-ingu to tek postati – na ForestFestu nastupiće i internacionalno značajna DJ imena!

Osim live DJ setova, uživo će na posebnom stejdžu svirati i poznate domaće pop i rok grupe.

U sklopu ovogodišnjeg Forest festa održaće se i internacionalni blues festival sa bendovima iz Evrope i Amerike naravno pojačani domaćom blues scenom.

Nakon ovako burnog programa odmor će biti neophodan – stoga je osmi dan festivala rezervisan za regeneraciju tela i duha uz piće i hranu iz egzotičnih zemalja.

Budite na pravom mestu u pravo vreme – dočekajte leto uz muziku, sport, umetnost i zabavu!

Košutnjak, SKI STAZA, 21.06.2009. – 28.06.2009.god.

Više informacija na www.forestfest.rs