Home

VESTI

Festival SMS 48, Srebrno jezero 15-17. jul

No Comments Festival

DJ Alex GaudinoNa Srebrnom jezeru od 15. do 17. jula održaće se festival SMS 48, a otvoriće ga koncertom Vlado Georgiev.

Vrhunsku zabavu će vam pružiti naši najbolji DJ-evi Dejan Milićević i Marko Nastić i kolega iz inostranstva DJ Alex Gaudino, a pored njih ce na festivalu nastupati i bendovi: Riblja čorba“, Viktorija, Inspektor Blaža, High Heels…

 

Manifestacija se održava na prelepom poluostrvu, postoje tri bine: glavni stejdž oko koga staje 20.000 ljudi, survivor zona, koja je neka vrsta fan pita, kao i etno balon u kojem će nastupiti trostruku pobednik Guče Dej­­­­an Petrović sa svojim big bendom, i razni tamburaški i trubački orkestri.

 

 

 Marko Nastić

Marko Nastić

 

Naziv nije u vezi sa mobilnim telefonima i porukama, SMS znači sunce-mesec-sunce, a broj 48 označava koliko sati traje. Ovo je prvi festival kod nas koji će bez prestanka trajati 48 sati.

 

 

 Kide
Kide

 

Cena karte koja važi za svih 48 sati košta 1.750 dinara, a na sajtu www.sms-48.com posetioci se mogu informisati o načinu kupovine ulaznica, smeštaju na Srebrnom jezeru i o programu festivala.