Home

VESTI

Zvezda Exita Alan Walker ušao u “klub milijardera”!

No Comments EXIT

Zvezda Exita Alan Walker ušao u “klub milijardera"!Zvezda ovogodišnjeg Exita, norveški hitmejker Alan Walker sa svojim hit singlom „Faded“, upravo je premašio vrtoglavih milijardu YouTube pregleda!

    

Time se mladi producent sa jednim od najvećih hitova iz prošle godine našao u društvu Top 50 najslušanijih izvođača svih vremena po najrelevantnijem muzičkom merilu danas, sajtu YouTube.

  

Alan Walker, koji će na glavnoj bini Exita nastupiti 6. jula uživo u pratnji svog benda, stao je rame uz rame sa drugim svetskim zvezdama čije su pesme su prebacile vrtoglavih milijardu pregleda, kao što su Adele, Rihanna, David Guetta, Wiz Khalifa, Ellie Goulding, Eminem, Taylor Swift, Justin Bieber i drugi!

 

Alan Walker – Faded

 

Walker je odmah podelio radosnu vest sa obožavateljima i zahvalio im se za podršku i ljubav, naglasivši da ga upravo oni motivišu da nastavi dalje: www.twitter.com/YouTube/status

 

 

 Zvezda Exita Alan Walker ušao u “klub milijardera"!

Zvezda Exita Alan Walker ušao u “klub milijardera"!

 

 

Iako ima samo 19 godina, Voker je postigao uspeh o kojem mnogi muzičari i dalje sanjaju. Njegovi hitovi, koji pored „Faded“ uključuju „Alone“ i „Sing Me to Sleep“, pokorili su svetske liste, a ugledna muzička imena, među kojima je i pop senzacija Sija, utrkuju se da sarađuju sa njim. Za ovu godinu Alan je najavio novu muziku, ali i svetsku turneju, u okviru koje stiže i u Srbiju! Trio koji predvodi nastupiće u četvrtak, 6. jula na glavnoj bini EXIT festivala!

Ovogodišnji EXIT festival održaće se od 6. do 9. jula, uz specijalni nastup sastava The Killers na Get EXITed događaju 5. jula. Osim čuvenog festivala na Tvrđavi, u okviru jedinstvenog EXIT Leta Ljubavi, biće organizovana još tri muzička festivala u regionu. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, od 1. do 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula. Više informacija o ulaznicama na: www.exitfest.org/sr/ulaznice.