Home

VESTI

Zgrabite najpovoljnije ulaznice za EXIT!

No Comments EXIT

Zgrabite najpovoljnije ulaznice za EXIT!Naredna godina biće u znaku 15. rođendana EXIT festivala, koji će obeležiti nastavak sedmodnevne letnje EXIT avanture! EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

[email protected] festival koji je ove godine uspešno lansiran sa Queens Of The Stone Age kao hedlajnerima, nakon što je stekao povorku pristalica “tvrđeg zvuka”, naredne godine biće predstavljen tokom EXIT festivala kao posebna celina.

 

U okviru [email protected] segmenta na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće neki od najboljih i najatraktivnijih rokenrol sastava na svetu, ali i u regionu i Srbiji! Prvi izvođači koje ćemo objaviti za EXIT biće upravo deo [email protected] celine, a najavu očekujte uskoro, već u narednim danima!

Kao i prethodnih godina, EXIT je za najvernije fanove spremio fantastične popuste! U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći vrlo ograničen broj ulaznica po ceni od 5.490 dinara za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Ali to nije sve! Samo u sklopu praznične akcije svi kupci biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL na poklon . To je čak 70% popusta u odnosu na redovnu cenu EXIT avanture!

 

 

 Spremite fanfare: EXIT slavi 15. rođendan!

Spremite fanfare: EXIT slavi 15. rođendan!

 

Prethodnih godina najpovoljnije ulaznice bile su rasprodate za samo nekoliko sati, te savetujemo da budete među najbržima i rezervišete svoje ulaznice za 15. rođendan EXIT festivala na vreme!

Takođe, 12. decembra u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po ceni od 2.490 dinara, što je čak 65% popusta od redovne cene!

Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za EXIT kamp, otvoren od 7. do 14. jula, po ceni od 2.990 dinara. Ulaznice za SEA DANCE kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po ceni od svega 2.990 dinara za sedam dana morske ekstravagance!

Najbrži koji se 12.12. u 12h budu ulogovali na www.gigstix.com , moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovim cenama. Broj ulaznica po ovim cenama je vrlo ograničen.

Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za EXIT.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara.