Home

VESTI

Veličanstvo Pol Veler

No Comments EXIT

Odlični britanski muzičar Pol Veler počeo je nastup u petak pred premalo ljudi, ali masa na kraju ipak nije odolela njegovoj mešavini muzičke žestine i nežnosti.

Ceo Velerov nastup bio je uživanje za sve koji ne pate za ogromnim imenima, ali cene kvalitet koji opstaje godinama. Muzičar je u pratnji benda izmenjao nekoliko instrumenata, i celog sebe uneo u pevanje hitova.

Veleru se znoj slivao sa lica već u prvim trenucima, a publika je počela da se žari i pali uz pesme "22", "All I wanna do", "Sea spray", "Picking up sticks" i druge.

Veler je raspilavio publiku kada je zapalio cigaretu, nazdravio, seo za klavijature i zasvirao "Wishing on a star", setno počeo "Broken stones", a završio žestoko, udarajući u daire.

 

"Have you made up my mind", "You do something to me", "Wild wood", "Echoes", zapalili su atmosferu kao da nastupa neko mnogo, da tako kažemo, mlaÄ‘i i luÄ‘i. Veler je neumorno trzao glavom, menjao gitaru za gitarom, trošio trzalice kao publika papirne maramice i tokene za pivo, i nameštao frizuzu "bekamku".

"Rifles of Eton", "Whirpool's end" i još nekoliko pesama, i veličanstveni Veler je napustio EXIT, bez bisa. Main stage je ostao sa osmesima, da pevuši "I had 22 drinks last night" i čeka Primal Scream.

 

 

 

IZVOR:

MTS MONDO