Home

VESTI

Van Gogh, Modestep i Viva Vox 10. i 11. jula na trgu u Novom Sadu

No Comments EXIT

Van Gogh, Modestep i Viva Vox 10. i 11. jula na trgu u Novom SaduU okviru prvog regionalnog sajma omladinskog turizma (Youth Fair) koji se održava na glavnom novosadskom trgu neposredno pred EXIT, od 10. do 12. jula, organizatori su pripremili odličan muzički program pod nazivom Get EXITed, koji je besplatan za sve posetioce.
    

Pored velikog broja turista koji se očekuje u ovom periodu, domaća publika koja poseti centralni gradski trg u Novom Sadu, imaće priliku da uživa u besplatnim koncertima.
   

Nastupiće čuvene grupe Van Gogh  (10. jul), sve popularnijeg bit-boks hora Viva Vox i jednog od najaktuelnijih svetskih dabstep izvođača –  Modestep (11. jul),  uz zanimljive domaće izvođače kao što su subotički bend Perpetuum Mobile, niški bendovi Krembou i Proces i  novosadski bend Mamurlook.

 

Ističući da će koncert njegove grupe biti pravi uvod u Exit festival, frontmen grupe Van Gogh, Zvonimir Ðukić Ðule najavio je nastup sa “atipičnom set listom“ i da publiku očekuje “jedinstveni koncert naboja”.

Modestep je u protekle dve godine uzdrmao muzičku scenu Evrope i SAD I trenutno važi za jednog od najpopularnijih britanskih izvođača. U njegovoj muzici preovlađuju singlovi sa melodičnim vokalima praćenim žestokim dnb i dabstep ritmovima, tako da će njegov nastup zasigurno biti prava poslastica za ljubitelje tvrđeg zvuka.

 

 

 Van Gogh, Modestep i Viva Vox 10. i 11. jula na trgu u Novom Sadu

Van Gogh

 

 
Hor Viva Vox je muzički performans koji je svojim “a capella bitbox” obradama hitova grupa Prodigy, Queen, Rammstein i drugih osvojio čitav svet, a kako se za njihov poslednji koncert tražila karta više, mnogi nisu uspeli da ih čuju uživo. Ovoga puta, spektakl na otvorenom se ne sme propustiti!
 
Pored muzičkog programa, svi koji tokom ova tri dana prošetaju do novosadskog gradskog trga, moći će da se upoznaju sa najatraktivnijim omladinskim destinacijama Balkana uključujući festivale, klubove, centre za ekstremne sportove i mnoge druge neotkrivene atrakcije regiona.
 

 

 

 Van Gogh, Modestep i Viva Vox 10. i 11. jula na trgu u Novom Sadu

Viva Vox

 

 

Youth Fair organizuju Exit Tim i Turistička organizacija Grada Novog Sada, uz podršku Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Srbije.

Detaljnije informacije o ovom događaju možete pronaći na sajtovima www.youth-fair.com i www.getexited.org i putem Fb strane www.facebook.com/get.exited.