Home

VESTI

Upoznajte Exit iznutra

No Comments EXIT

Upoznajte Exit iznutraDakle, bili ste na Exitu ranije, videli Bogom danu za festivale tvrđavu, čuli neke od najboljih muzičara iz i iznad andergraunda, ujutru se kupali na Dance Areni, slučajno upoznali slavnu osobu ili dve, stekli par prijatelja…

 

Ako niste, pa, jednostavno ćete morati, a malo je načina boljih da se ovo uradi od volontiranja. I malo je vremena još za to ostalo, jer Exitov konkurs za volontere završava se 20. juna.

 

Ako ste bili na primer, na Roskilde festivalu ili bilo kom drugom velikom događaju te vrste, sigurno ste upoznali barem nekoliko od 15 000 volontera koji su angažovani na njima. Videli ste ih na delu, možda vam se dopao kako rade.

Važno je to da ste možda nekad osetili želju da budete jedan od onih ljudi koji se švrćkaju po festivalu sa akreditacijama, izgledaju zauzeto i važno. Možda ste poželeli da im priđete, započnete razgovor, popijete piće, kažete im kako rade dobro, ili ih malo kritikujete. Ako ste videli Exit spolja, šta kažete na mogućnost da zavirite iznutra? Ako niste, ovo iskustvo bi moglo da bude nešto o čemu ćete pričati prijateljima, decu, inučićima, kao:"…kad sam ja volontirao na Exitu…"

 

 

600 volontera za Exit festival!
 600 volontera za Exit festival!
 

Volontiranje na Exitu daće vam onaj dobar osećaj da radite nešto veliko i korisno, može vam dati mesto za spavanje i šansu da možda upoznate zaista kul ljude. Možete biti deo programske produkcije, izgradnje (možete nam pomoći da podignemo festival), možete raditi na kapijama (odlučivati o tome ko ulazi), kao deo obezbeđenja, u Vilidžu, možete biti deo tima koji akredituje, raditi na šankovima, pomoći da svet postane bolje mesto u okviru nevladinih organizacija na festivalu, ili biti jedan od pametnjakovića u marketingu zahvaljujući kojima festival i jeste tako popularan.

Podrazumeva se da van ne treba ulaznica za festival, kao ni novci za hranu i piće. Podrazumeva se da ako nemate 18, trebaće vam potpisan pristanak roditelja ili staratelja. Podrazumeva se da ćete se osećati odlično, i da će vam ova referenca u CV-u pomoći da vaši budući pretpostavljeni kažu:"O, pa lepo, volontirali ste na Exitu!"

Ako vam štogod od ovoga ima smisla, prijavite se, pridružite se broju od 1200 već prijavljenih kandidata, pomozite nam da napravimo jedan od najvećih festivala u Evropi. 

 
 
Više informacija na:
www.exitfest.org