Home

VESTI

Ulaznice rasprodate u rekordnom roku

No Comments EXIT

EXIT 2011: Ulaznice rasprodate u rekornom roku

Prve promotivne ulaznice za Exit po ceni od 4990 dinara rasprodate su danas u rekordnom roku, nova cena ulaznice iznosi 6990dinara.

Sve ulaznice za Exit po prvoj promotivnoj ceni od 4990 dinara rasprodate su danas u rekordnom roku. Na sajtu Gigstix.com i dalje se mogu kupiti ulaznice u pretprodaji po drugoj promotivnoj ceni od 6990 dinara, što iznosi 36% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10990 dinara.

 

Broj ovih ulaznica takođe je ograničen.

 

Exit festival obezbediće ove godine posebno kreirane popuste za srednjoškolce i studente.  Srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznice sa popustom od 55% po ceni od 4990 dinara.  Specijalan popust imaće i studenti koji će moći da kupe ulaznice po ceni od 5990 dinara sa popustom od 45%.


Više informacija o uslovima i načinu kupovine ulaznica za studente i srednjoškolce biće uskoro objavljene.

 

 

Exitfest.org - foto by Jovan Đokić
Exitfest.org – foto by Jovan Đokić
 
 
Kao i svake godine, Exit je nagradio svoju najverniju publiku koja već godinama kupuje ulaznice na samom početku prodaje, pre objavljivanja programa festivala i dao im mogućnost da pre svih, kupe četvorodnevne ulaznice po najpovoljnijoj ceni od 4 490 dinara.
 
Osim mogućnosti da bez trke kupe ulaznice po najpovoljnijoj ceni,  najverniju publiku festivala u narednim mesecima očekuju i brojna druga iznenađenja.

Dvanaesti Exit festival održaće se od 7. do 10. jula 2011. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

 
 
 
Više informacija: