Home

VESTI

Ulaz na festival

No Comments EXIT

Dijabetičari će na Exit moći da unesu svoj insulin ukoliko sa sobom imaju knjižicu dijabetičara i lični identifikacioni dokument, koji se slažu.

Molimo ih da prilikom svakog ulaza na festival dežurnom policajcu obavezno prijave da imaju insulin kako bi izbegli nepotrebne nesporazume i neprijatnosti.

Prema Zakonu Republike Srbije svi su dužni da uvek nose neki lični dokument pa je tako i na festivalu obavezno uz sebe imate lična dokumenta.

Bilo kakvi medikamenti za koje se sumnja da mogu imati psihoaktivno dejstvo mogu na ulazu biti oduzeti. Savetujemo posetioce festivala da zbog toga ne nose nikakve medikamente sa sobom kako se zbog pretresa na ulazu ne bi stvarale bepotrebne gužve. Ukoliko vam na festivalu zatreba bilo kakva medicinska pomoć ili lek možete se uvek obratiti ekipama hitne pomoći.

Mapu festivala sa lokacijama hitne pomoći možete pronaći na ovom linku.

Pravila Exita možete pročitati na ovom linku.

Kapije Exita otvaraju se svakog dana u 17 časova, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći i nakon tog vremena nije moguće da se uđe na Tvrđavu.

Apelujemo na posetioce da na festival dođu ranije kako bi izbegli gužve na kapijama.

Festival ima odličnu saradnju sa policijom jer nam je svima bezbednost posetilaca na prvom mestu i zato je važno da svako neometano radi svoj posao, kao i da posetioci uđu na Tvrđavu uz minimum zadržavanja i tamo se lepo provedu.