Home

VESTI

U januaru jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

No Comments EXIT

U januaru jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara, počinje 15. januara 2010. godine. Ulaznice će biti personalizovane, i kupovaće se lično u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu, a broj promotivnih ulaznica je ograničen.

Na ovaj način srednjoškolcima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Pri kupovini promotivnih ulaznica za srednjoškolce, potrebno je doneti potvrdu iz škole, kao i đačku knjižicu ili đačku ID karticu i lični dokument sa fotografijom(ličnu kartu ili pasoš).

 

Ulaznice će biti personalizovane, sa imenom i prezimenom kupca i neće biti prenosive na druge osobe.

 

U januaru jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce

 

 
Svaki kupac pri kupovini dobija vaučer sa kojim će pred festival moći da podigne svoju ulaznicu. Ulaznice se kupuju lično u Gigstix prodavnicama u Novom Sadu i Beogradu. Mesto i vreme preuzimanja ovih ulaznica biće naknadno objavljeno, a detaljne informacije o prodaji za srednjoškolce biće objavljene 10. januara na Exitfest.org i Gigstix.com.  

Ulaznice za jedanaesti Exit festival, koji će se održati od 8. do 11. jula 2010. godine u prodaji su putem Internet sajta Gigstix.com, po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara, a broj ovih ulaznica takođe je ograničen.
 
 
{xtypo_rounded1}Exit u trci za najbolji evropski festival

Exit festival ušao je u drugi krug izbora za najbolji evropski festival u okviru „European Festival Awards” koji organizuju online portal Virtual Festivals Europe i asocijacija 56 evropskih festivala Yourope. Exit je u kategoriji „Best Major festival” nominovan u najužem izboru sa još devet najvećih evropskih festivala. Pobednike među finalistima odlućiće publika glasanjem putem Interneta na adresi www.eu.virtualfestivals.com, a glasanje je  otvoreno do 30. decembra.{/xtypo_rounded1}