Home

VESTI

Tuborg Green vas poziva na zagrevanje pred Exit festival

No Comments EXIT

Tuborg Green poziva sve ljubitelje dobrog klubskog zvuka, da nam se pridruže na     žurkama koje će biti organizovane u junu i julu mesecu. Tokom pet Tuborg žurki, u   periodu od 06. juna do 05. jula, nastupe će imati poznati svetski DJ-evi. „Karavan“    promotivnih žurki proći će kroz Beograd, Novi Sad, Suboticu i Niš, a žurke se organizuju  kao „zagrevanje“ pred predstojeći EXIT festival.

Žurke su promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

Prva u nizu promotivnih žurki zakazana je za petak, 06. jun 2008. od 22h na splavu Sound u Beogradu. Tuborg Green predstaviće MARK WILKINSON-a koji će nastupiti uz domaću podršku Gorana Starčevića.

 

Kompanija Carlsberg Srbija u saradnji sa EXIT-om obezbedila prevoz za ljubitelje Tuborg Green-a na najveće muzičke festivale ovog leta.

 

 

U skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa, kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa EXIT festivalom, tradicionalno organizuju kampanju »Piti ili biti« tokom dva atraktivna letnja festivala: Tuborg Green Festa i EXIT-a. Za ljubitelje Tuborga organizovan je prevoz autobusima iz najvećih gradova Srbije i regiona kako bi mogli da u potpunosti uživaju u najznačajnijim muzičkim događajima ovog leta i pivu vrhunskog kvaliteta. Cilj ove akcije, koja se realizuje četvrtu godinu za redom, je da se mladima omogući bezbedan prevoz i na taj način doprinese smanjenju rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.

Raspored ostalih Tuborg žurki je sledeći:  

Subota, 14. jun – Niš, Letnja Pozornica – DJ-evi Eddie Amador, Alex Gold I Murray McKee

Subota, 21.jun – Subotica, Stari ribnjak – DJ-evi Eelke Kleijn, Jerome Isma-AE i Inkfish

Petak, 27.jul – Beograd, Sound – DJ-evi Add2Basket, Goran Starčević

Subota, 05.jul – RE:Load party -Novi Sad, Plato ispred filozofskog fakulteta – Sultan, Tommyboy and more…

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom. Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.

Biografija:

Mark Wilkinsona čovek koji se dj-ingom bavi od 1990 godine, počeo je  karijeru u poznatom klubu ’’Shave Your Tongue’’ u Bracknell-u i ’’Passion’’ u Maidenhead-u, kasnije te godine postaje Assistant Menager u ’’Kensington’s Flying Records’’ gde i upoznaje svog studijskog i dj partnera Rocky-a i sa njim osniva ’’The Problem Kids’’. Tokom zadnjih godina njegov rad i muziku koju stvara počeli su da vrte i podržavaju imena kao što su Sasha, Lee Burridge, CJ Mackintosh, Pete Tong, Seb Fontaine, Roger Sanchez, Sandy Rivera, Danny Tenaglia i X Press 2. Ovo zapravo znači da ima veliko poštovanje svuda po svetu i da njegovi setovi imaju mnogo više od samog puštanja muzike, a to će se najbolje videti i čuti u subotu na Tuborg promo žurci.