Home

VESTI

Tuborg Green Fest za više od 10.000 posetilaca

No Comments EXIT

Za ovogodišnji Tuborg Green Fest do srede, 25. juna prodalo se 10.000 ulaznica. Posetioce festivala očekuje koncertna produkcija po najvišim standardima glavne bine Exit festivala.

Tuborg Green Fest, koji organizuju State Of Exit, Live Nation i Tuborg, biće održan u sredu, 2. jula u Beogradskoj areni.

Jedan od vodećih svetskih rock bendova Franz Ferdinand i kalifornijski hip-hop majstori Cypress Hill, nastupiće na ovom jednodnevnom muzičkom festivalu. Pored njih, Arena će iste večeri ugostiti veoma akteulni danski pop sastav The Raveonettes i sve popularniji beogradski bend E-Play.

Ulaznice za Tuborg Green Fest po ceni od 2090 dinara za parter i 2490 dinara za tribine mogu se još uvek kupiti u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica, kao i na blagajni Beogradske arene.

Svi koji su putem internet prodaje na www.exitfest.org kupili ulaznice, svoje vaučere će moći da zamene za ulaznice od ponedeljka, 30. juna na biletarnici Beogradske arene.

Na blagajni Beogradske arene se mogu kupiti i mesta u ložama u jednoj od najboljih evropskih dvorana. Cena jednog mesta u loži je 4400 dinara, dok je 40.000 dinara cena zakupa cele lože od 10 mesta. Zakup cele lože od 15 mesta košta 60.000 dinara.

 

Podsećamo Vas da možete još uvek ponoći vašim drugarima da osvoje svoju kartu za ovaj event !!! Glasajte!