Home

VESTI

Tuborg Green Fest satnica i vauceri

No Comments EXIT

 

Cypress Hill dolaze da se prisete kako je publika na Exitu bila „Insane In The Brain“ tokom njihovog nastupa 2004. godine. Nastup počinje u 21 čas, a od latinoameričkih repera se uvek očekuje jednako uzbudljiv nastup zbog čega će u sredu Beogradska arena imati dodatno pojačano hlađenje.

U 23 časa na binu će izaći škotski rokeri Franz Ferdinand, koji ovih dana plene pažnju fanova i medija sa svojim novim materijalom, potvrdili su svoju spremnost da započnu novi serijal velikih nastupa baš u Beogradu.

Svi koji su registracijom u aplikaciji na www.exitfest.org kupili ulaznice, kao i exit.music bendovi vaučere će moći da zamene od ponedeljka, 30. juna na biletarnici Beogradske Arene. Biletarnica radi svakog dana od 10 do 20 časova. Potrebno je poneti vaučer i lični dokument. Ulaznice mogu da preuzmu i druge osobe ali uz vaučer i lični dokument onoga ko je kupio ulaznicu.

Pozivamo Beograđane i sve koji su u mogućnosti da što pre zamene vaučere kako bi se na dan festivala, kada stiže publika iz drugih gradova i iz regiona, izbegle gužve.

 

 

17.45    otvaranje ulaza

18.30    E Play

19.30    The Raveonettes

21.00    Cypress Hill

23.00    Franz Ferdinand

Kupcima ulaznice za Tuborg Green Fest koji su kupili i ulaznice za Exit, kurirska služba će ulaznice za oba događaja isporučiti na adresu koju su prijavili u aplikaciji.

Putem nekoliko intervjua za medije u Srbiji za koje su pronašli vremena u gustom rasporedu aktuelne „intimne turneje“, članovi benda Franz Ferdinand su se rado prisetili svog uspešnog nastupa na Exit festivalu 2006. godine. Kako kažu, spremni su i za novo druženje u Beogradu: „Na osnovu onoga što smo doživeli prošli put kada smo svirali u vašoj zemlji, mogu da kažem da očekujem da će biti sjajno!“ – rekao je basista Bob Hardy za portal Nadlanu.com.

Zvezde Franz Ferdinand i Cypress Hill, u Areni očekuje proslavljena „Prolyte“ bina čija je širina 15, a visina 13,5 metara. Sa obe strane binu će dodatno proširiti LED ekrani, i frontalni „line array“ zvuk sa 40 „sub“ zvučnika i još 40 višesistemskih zvučnika. Zvučne komponente dolaze iz vodećih serija proizvođača „JBL Vertec“ razglasa, „Martin“ bas linije i „Crown“ pojačala, a biće inženjerski raspoređene u 5.1 sistemu sa snagom dovoljnom i za veće otvorene prostore. Nastupe bendova će dodatno oblikovati blizu 50 vrhunskih procesora zvuka.

Članove bendova će u svakom trenutku pratiti spot-reflektori, te preko 200 rotirajućih i fiksnih rasvetnih uređaja raspoređenih po binskoj konstrukciji. Programiranje svetla i dodatne scenske efekte će dopuniti kamere i video miks na LED ekranima koji će publici približiti izvođače na sceni. Unos i postavka bine, zvuka i svetla počinje dan ranije kada će više od stotinu profesionalaca spremati sve složene aspekte produkcije ovakvog događaja. Beogradska arena će i pored „vrele“ atmosfere biti najhladnije mesto u Beogradu, jer će kompjuterizovani sistem klimatizacije biti neprelazna prepreka za tropske vrućine.

Nakon otvaranja svih ulaza u Arenu od 18 časova, prvi će na binu već u 18.30 beogradski bend E-Play koji trenutno snima svoj treći studijski album za „PGP-RTS“. Posle njih u 19.30 na redu je pojačano „live“ izdanje dueta The Raveonnetes koji u Beograd donosi svoj pop-rock zvuk koji nastaje u njujorškim studijima.

Ulaznice za Tuborg Green Fest po ceni od 2090 dinara za parter i 2490 dinara za tribine mogu se još uvek kupiti u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica, kao i na blagajni Beogradske arene gde se mogu kupiti i mesta u ložama u jednoj od najboljih evropskih dvorana. Cena jednog mesta u loži je 4400 dinara, dok je 40.000 dinara cena zakupa cele lože od 10 mesta. Zakup cele lože od 15 mesta košta 60.000 dinara. Svi koji su putem internet prodaje na www.exitfest.org kupili ulaznice, svoje vaučere će moći da zamene za ulaznice od ponedeljka, 30. juna na biletarnici Beogradske arene. Tuborg Green Fest, koji organizuju State Of Exit, Live Nation i Tuborg, održaće se u sredu, 2. jula u Beogradskoj areni.