Home

VESTI

TentFinder – Pronađi se

No Comments EXIT

TentFinder - Pronađi se u kampu

Sada ne morate da brinete da li ćete možda u mraku (ili po danu) promašiti svoj šator u Exit kampu i slučajno upasti u tuđi.

 

Naime, vodeća agencija za razvoj iPhone tehnologije i aplikacija, Island Wall Entertainment je zajedno sa Exitom lansirala inovativnu aplikaciju za iPhone, za svakog ko je ove godine na festivalu.

Šta radite? Lepo podignete svoj šator, onda ga uslikate, a ta fotografija se postavi u GPSu. Kasnije, kada se premoreni budete vraćali u svoj šator, vi samo pritisnite 'find' i brzo ćete stići do svog šatora pomoću virtuelnog kompasa i linije navođenja (naravno, preko Google Maps aplikacije). Zgodno, zar ne?

 

Još jedan desetodnevni mini festival – Exit kamp 09 je pred nama. Od 6. do 15. jula, na novoj lokaciji neaktivne kasarne „Janko Čmelik“ na Trandžamentu, posetioce festivala koji se odluče za boravak u kampu, osim najpovoljnijeg vida smeštaja u Novom Sadu očekuje, kao i obično, najbolja zabava i druženje sa posetiocima Exita iz celog sveta.

 

TentFinder - Pronađi se u kampu

 

Nešto više o kampu…

Mapu kampa i uputstvo kako da najlakše stignete potražite na ovom linku.

Cena kamp narukvice, poznatije kao ulaznice za desetodnevnu „Non-stop Exit“ žurku je 2400 dinara, bez obzira na broj dana provedenih u kampu. Svoje mesto u kampu možete kupiti na recepciji kampa od ponedeljka, 6. jula.

Neverovatna atmosfera i neprestana zabava koja tradicionalno odlikuje Exitov kamp nešto je što se sigurno ne menja.

Dolazak

Vanredni gradski autobus

Od železničke i autobuske stanice (koje su jedna do druge) saobraćaće vanredna autobuska kružna linija gradskog prevoza koja će vas odvesti do Exit kampa.

Redovni gradski autobus

Možete da koristite i redovnu liniju broj 70 (linija: Železnička stanica – Institut). Kada autobus pređe most preko Dunava, vozite se još četiri stanice i izađite kod objekta stare kasarne. Lako ćete uočiti Exitov kamp.

Od kampa do festivala

Peške

Od ulaza na festival deli vas oko 20 minuta lagane šetnje. Preporučujemo vam da pratite trasu autobuske linije broj 70. Od glavnog ulaza u kamp krenite levo, spustite se do glavne ulice u Petrovaradinu (Ulica Preradovićeva), opet skrenite levo i produžite do glavnog ulaza na Exit festival.

Autobusom

Vanredna autobuska linija saobraćaće tokom svih festivalskih dana. Linija je kružna, tako da sa autobusom na kojem piše "Exit kamp" ne možete pogrešiti.

Automobilom

Bez obzira da li se radi o vašem vozilu ili taksiju, ne preporučujemo vam vožnju od kampa do festivala. Zbog velikih gužvi na prilazu Tvrđavi i nekoliko zatvorenih ulica u Petrovaradinu, vožnja može potrajati mnogo duže od pešačenja ili prevoza autobusom.

Smeštaj

Kapije kampa se otvaraju 6. jula u 8 ujutru, a zatvaraju 15. u 16h. Tokom tih deset dana, sve službe u kampu rade 24 časa dnevno. Ako ste mesto u kampu kupili online, na mejl adresu dobili ste vaučer sa barkodom koji ćete po dolasku na recepciju zameniti za narukvicu, koja je sve vreme vašeg boravka vaša lična ulaznica za kamp. Drugi način da obezbedite sebi mesto u kampu je direktna kupovina narukvice na ulazu. Kako biste bili u mogućnosti da zamenite vaučer ili kupite narukvicu na licu mesta, neophodno je da imate neki lični dokument (lična karta, pasoš). Boravak u kampu dozvoljen je samo gostima sa narukvicom kampa.

Ne zaboravite: narukvica je vaša lična ulaznica za kamp, tj. odnosi se na osobu, a ne na šator.

Ulaznica za kamp nije i ulaznica za festival!

Usluge

Redari, koji su zaduženi za očuvanje reda i mira u kampu, brinuće o vašoj sigurnosti, a osoblje kampa pružiće vam svu potrebnu pomoć i informacije. Sve zaposlene u kampu ćete lako prepoznati i svako od njih je raspoložen da vam pomogne i pruži prave informacije.

Učesnicima kampa na raspolaganju će biti velik broj toalet kabina, ograđenih tuševa sa toplom vodom i montažnih umivaonika. Kamp poseduje 160 toaleta, 150 slavina i 75 tuševa sa toplom vodom. Posebno se naplaćuje usluga čuvanja ličnih stvari i servis punjenja telefona, kamera i sl. Kamp snosi odgovornost jedino za stvari ostavljene na čuvanje na recepciji. Preporučujemo vam da vrednije predmete koje donesete u kamp, ostavljate na čuvanje.

Kao i ranijih godina, raznovrsna hrana i piće će se prodavati u okviru foodlanda kampa.

Kamp oprema

U kampu ćete moći da kupite i osnovnu opremu za kampovanje.
Na Exit Shop prodajnom mestu, ove godine ćete moći da kupite:

1. Šator 210cm x 110cm x 130cm
2. Šator "Popup" za dve osobe
3. Tropic vreća za spavanje 190cm x 75cm
4. Suncobran vrtni paviljon 3m x 3m
5. Metalna stolica sa naslonom za ruke
6. Stolica za kampovanje sa 3 noge
7. Čaše, tanjire, escajg
8. Baterijske lampe
9. Plastični sto

Besplatan internet u Exit kampu 

I ove godine, u EXIT Be POSITIVE Internet kafeu, Exit i POSITIVE svim gostima kampa omogućiće potpuno besplatno korišćenje interneta na 20 PC računara koji će im biti na raspolaganju 24 časa dnevno.

Kamperi će imati mogućnost da, od otvaranja do zatvaranja samog kampa, kao i tokom Exit Festivala u internet kafeu, pored računara koriste i svu dodatnu prateću opremu za razmenu elektronske pošte, fotografija, digitalnih audio i video zapisa, narezivanje DVD-a i slično.

Kao i tokom prethodnih godina smene za korišćenje će biti na 15 minuta.

Dobro došli u Exit kamp 09! 

 

 

 

 

 

Izvor:

exitfest.org