Home

VESTI

Snimci sa EXIT-a O8

No Comments EXIT

 Na sajtu festivala EXIT od sada se mogu pogledati ekskluzivni snimci nastupa najvećih zvezda ove godine. Već je postavljen video Džulijet Luis i The Licks, a uskoro stižu snimci The Hives, The Streets, Roni Size i drugi.

U susret jubilarnom, desetom izdanju EXIT-a, svake nedelje biće "okačen" po jedan snimak.

 U mesecima pred nama, za sve koji žele da se podsete najboljih trenutaka sa najvećih festivalskih bina, kao i za one koji su ovo izdanje Exita propustili, exitfest.org predstavlja nastupe Paul Weller, Afrika Bambaataa, Gossip, Pekinška patka, Ministry, Gogol Bordello, Gentleman, Kiril, Marky Ramone, najbolje sa Dance arene…

Online reprizu serije Exit 08 gledaćete u nastavcima. U toku priprema za jubilarni, deseti Exit, svake nedelje pustića se novi snimak nastupa sa glavne bine, Dance arene, Fusion ili Worl Music bine.

Na adresu n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.      mozete pisati  koji nastup biste voleli da pogledate, a Exit tim će se potruditi da najtraženije pusti što pre ili reprizira neki od ovih koncerata.

Uživajte!