Home

VESTI

Skrillex: “EXIT je najbolji festival u Evropi!”

No Comments EXIT

Skrillex: "EXIT je najbolji festival u Evropi!"Skrillex, jedan od najpopularnijih svetskih DJ-eva i verovatno najznačajnije ime dabstepa današnjice, trećeg dana festivala na glavnoj bini na Petrovaradinskoj tvrđavi održao je jedan od najposećenijih nastupa u istoriji EXITa i pomirio svoje najveće fanove sa najvećim kritičarima njegovog rada: svi su se složili da su prisustvovali moćnom, iskrenom i eksplozivnom setu i u noć nastavili s ogromnim osmesima na licima.

  

Očigledno je razmena energije bila uzajamna jer je Skrillex u naletu euforije izjavio da je “EXIT najbolji festival u celoj Evropi”, a da je to zaista mislio, dokazao je ubrzo.
  

On je bio toliko oduševljen festivalom i atmosferom na Tvrđavi, da je, umesto planiranog polaska sa timom na ostatak turneje, odlučio da provede još par sati na m:ts Dance Areni! Naposletku je, ponešen savršenim završnim setom Maceo Plex vs Danny Daze, na radost neumorne publike zatvorio Arenu specijalnim tehno nastupom!

 

Pogledajte ekskluzivni video sa nastupa na EXIT festivalu:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=OaxYPc7fU34|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Skrillex (Full HD) LIVE @ EXIT 2014 – Best Major European Festival

 

 

Kao da mu to nije bilo dovoljno, Sonny John Moore aka Skrillex ostao je i narednog dana na zatvaranju EXIT festivala, zabavljajući se celu noć na Dejan Petrović Big Bendu, plešući na Latinu i završavajući svoju turističku posetu Petrovaradinskoj tvrđavi gde drugde nego na – m:ts Dance Areni!

Pogledajte snimak sa ovog nezaboravnog seta i prisetite se atmosfere sa EXIT festivala.

 

Prepoznajete li sebe u publici?