Home

VESTI

Saradnja Indije i Srbije: vredne nagrade na foto-konkursu “Moja zemlja, moj narod”

No Comments EXIT

Saradnja Indije i Srbije: vredne nagrade na foto-konkursu "Moja zemlja, moj narod"Za sve ljubitelje fotografije, ali i zaljubljenike u svet oko sebe, za sve one avanturističkog duha koji primećuju i neretko zabeleže detalje nevidljive za druge ljude, predstavljamo foto-takmičenje “Moja zemlja, moj narod”.
  
Konkurs "INDIASERBIA – Moja zemlja, moj narod" zajednički je projekat EXIT fondacije, Ambasade Republike Indije u Srbiji, "Brand Serbia" organizacije i "Idea Works Design & Strategy" iz Nju Delhija, koncipiran sa ciljem da dalje razvije bliske veze između građana, profesionalaca i institucija Indije i Srbije.
  

Pozivamo vas da, prijavom na konkurs putem sajta www.indiaserbia.com najkasnije do 10. novembra u 22h, svojim fotografijama učestvujete u kreiranju čvršćih veza između dve zemlje, Indije i Srbije, i osvojite vredne nagrade, među kojima su sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini i VIP propusnice za EXIT 2015!

Program INDIASERBIA je deo kontinuiranih napora EXIT Fondacije, da koristeći snagu EXIT Brenda, najboljeg evropskog festivala, doprinese promociji i brendiranju Srbije kroz projekte javne diplomatije.

Tema foto-konkursa je "Moja zemlja, moj narod" i na taj način "INDIASERBIA 2014” vas poziva da zabeležite na fotografijama duh vašeg naroda, kulture i zemlje. Prikažite ljude, zajednice i kulturne aktivnosti vaše zemlje, za koje smatrate da čine vaše društvo uzbudljivim, živahnim i raznovrsnim. Neka to budu fotografije koje najbolje predstavljaju suštinu vaše zemlje i naroda. Predlažemo da predstavite nepoznate i neviđene delove vaše zemlje publici Indije i Srbije, u današnjem globalizovanom i blisko povezanom svetu. Vaše slike treba idealno da odraze duh vaše zemlje i naroda. Odnosi Indije i Srbije su tradicionalno bliski i prijateljski još od vremena kada su Jugoslavija i Indija bile zemlje osnivači Pokreta nesvrstanih, a nakon raspada SFRJ, ove rane veze prijateljstva i saradnje nastavile su da predstavljaju osnovu odnosa između Srbije i Indije.

 

 

 Saradnja Indije i Srbije: vredne nagrade na foto-konkursu "Moja zemlja, moj narod"

Saradnja Indije i Srbije: vredne nagrade na foto-konkursu

"Moja zemlja, moj narod"

 

 

Za najbolje radove su obezbeđene uzbudljive nagrade:

Dva pobednika iz Srbije dobijaju aviokarte (ljubaznošću "Etihad Airways") i sedmodnevno putovanje u Indiju u 2015. godini (ljubaznošću kompanije "Incredible India")

Dva pobednika iz Indije dobijaju aviokarte (ljubaznošću "IdeaWorks") i sedmodnevno putovanje u Srbiju u 2015. godini (ljubaznošću "Brand Serbia" organizacije).

 

Takođe, dvadeset najboljih, po deset učesnika iz Indije i Srbije, biće u prilici da osvoje VIP propusnice za zvanično najbolji veliki festival u Evropi –EXIT 2015, zahvaljujući Exit fondaciji.

POŠALJITE PRIJAVU:

Prijavu možete poslati na: [email protected] najkasnije do 10. novembra 2014. godine, do 22 h. Takmičar može poslati najviše pet fotografija.

Prijave slati nakon završene registracije na samom sajtu: www.indiaserbia.com, putem kog možete dobiti i više informacija o ovom zanimljivom projektu.