Home

VESTI

Prvi teaser video spot za Exit 2013

No Comments EXIT

Prvi teaser video spot za Exit 2013

Exit (R)Evoluciji na samom početku kampanje odlučili su da se priključe i mnoga poznata lica srpske javne i kulturne scene.

Poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đola Đola iz Beogradskog sindikata su među prvima dali svoj doprinos u novom talasu (R)Evolucije krenuvši u ‘avanturu’ snimanja serije reklamnih spotova koji najavljuju predstojeći EXIT festival.

 

Tzv. tizer spot (prvi u nizu spotova), srpska javnost će premijerno moći da vidi već danas tačno u podne na exitfest.org, dok će televizijska premijera spota biti emitovana u narednih nekoliko dana. 

 

"Izuzetno mi je drago što sam dobio priliku da kreativno učestvujem u delovanju EXIT tima. Jedan od najvećih svetskih festivala, naš ponos EXIT, po mojim saznanjima doživeće pravu re – evoluciju. Kampanja će na duhovit nacin obraditi neke od najznajčajnijih (r)evolucionih pomaka u istoriji ljudskog razvoja, a sam tizer spot predstavlja omaž jednom od prvih ton filmova u Srbiji. " – izjavio je poznati srpski glumac i producent Nenad Okanović.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=cR8kyljMFaE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
EXIT Festival 2013 – Promo Teaser

 

Režiser spota je Đola Đola iz Beogradskog sindikata koji je tom prilikom izjavio: „trenutno snimamo tizer spot, koji treba da najavi seriju spotova koju će realizovati ETM produkcija i koji će nas pratiti sve do početka EXIT-a 2013. Tizer spot pravi konekciju sa počecima našeg najvećeg festivala u nameri da na najbolji način podseti i prenese pozitivnu energiju i euforiju iz vremena kada se EXIT pojavio na našoj i svetskoj sceni. Stoga se u njemu pojavljuje Nikola Đuričko, koga vezujemo za čuvenu reklamu i najavu EXIT-a 2001. godine.“
 
Miloš Ignjatović, marketing direktor festivala, izjavio je: „Veoma smo srećni i ponosni što će Đuričko, Okanović i Đola Đola dati svoj doprinos kampanji festivala. Upravo je ova inicijativa u skladu sa namerom da EXIT postavimo kao open source platformu za sve kreativne inicijative u zemlji i inostranstvu. Ono u šta smo sigurni je da će ovaj originalni spoj preneti dobru energiju i pozitivan duh kojim EXIT kreće u (R)Evoluciju, a koja će svoju kulminaciju doživeti od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.“

 

 

 EXIT 2013 biće održan od 10-14. jula

EXIT 2013 biće održan od 10-14. jula

 
 
Prodaja ulaznica za Exit Tribe je počela i traje do 25. 12. 2012.
 
Od 21. 12. 2012. od 12h počinje prodaja ulaznica po promotivnoj ceni od 4.990 dinara, koje će biti dostupne u veoma limitiranom broju na Gigstix.com. Najbrži i najodlučniji će na taj način doći do ulaznice sa popustom od skoro 60% u odnosu na punu cenu paketa koji će biti dostupan u danima pred festival. Puna cena za Exit 2013 će iznositi 11.990 dinara.
 
Pridruži se EXIT (R)Evoluciji!