Home

VESTI

Prijavite se za svoj nastup na Exit-u!

No Comments EXIT

Prijavite se za svoj nastup na Exit-u!Konkurs za nastup na ovogodišnjem Exit festivalu otvoren je od 17. marta do 18. maja 2009.

Svi zainteresovani bendovi i ove godine konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.tv (prošlogodišnji music.myexit.org).

Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend dobija svoju stranicu na www.exitmusic.tv. Aplikacija za prijavljivanje na konkurs napravljena je tako da popunjavanjem polja (koja uključuju i aploud od jedne do tri autorske numere) bend automatski dobija svoju stranicu/profil na sajtu. Sve što nakon toga treba uraditi je klik na dugme "prijavljujem se" koje se nalazi na ličnoj stranici benda. Sva ostala uputstva i propozicije konkursa moći ćete da pročitate u samoj aplikaciji.

Ako ste prošle godine učestvovali na konkursu, možete se prijaviti i za nastup na desetom Exitu. Dovoljno je da se ulogujete i da na već postojećoj stranici vašeg benda kliknete na dugme "prijavljujem se". Konkurisati možete i sa prošlogodišnjim pesmama koje su već na vašem profilu, ili editovati stranicu i aploudovati ili dodati nove pesme za ovu godinu.

Maksimalna veličina audio fajla je 9MB.

 

 

 Prijavite se za svoj nastup na Exit-u!

 

Prošlogodišnji pobednici konkursa nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na Elektrani, Explosive i World Music bini. Kako je to izgledalo, možete pogledati na početnoj stranici ovog sajta.

I još nešto! Pobednici konkursa naći će se na Exit Music Live kompilaciji koju ćemo promovisati i uz pristanak bendova postaviti na sajt za besplatan daunloud. Pozivamo vas da vaše radove, bez obzira na rezultate konkursa, na vaše stranice postavite sa opcijom "free download", zajedno sa nama promovišete ovakav vid distribucije muzike i otvorite nove puteve za vašu promociju.

Za sva dodatna pitanja u vezi sa konkursom pišite nam na [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Dobro došli na exitmusic.tv i srećno!