Home

VESTI

Prijava na “Youth Heroes” konkurs do ponedeljka

No Comments EXIT

Prijava na „Youth Heroes“ konkurs do ponedeljkaExit, kao jedan od najistaknutijih svetskih festivala i NIS, najuspešnija kompanija u Srbiji, pokrenuli su javni konkurs sa ciljem da pronađu mlade, istinske heroje među nama.

  

U decembru će biti proglašeno kojih petnaest kandidata (po tri najbolja iz svake oblasti) će dobiti priznanje Youth Heroes.

 

Ostalo je još svega pet dana, do ponedeljka, 23. novembra, do kraja „Youth Hero“ konkursa, na koji mogu da se prijave vredni i uspešni pojedinci iz ukupno pet oblasti: obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija, koji će dobiti vredne poklone i zasluženu promociju od strane Exita i NIS-a. 

 

 

 Prijava na „Youth Heroes“ konkurs do ponedeljka

Prijava na "Youth Heroes" konkurs do ponedeljka

 

 

Želja pokretača konkursa je da se mladi heroji u Srbiji izvuku iz anonimnosti, predstave javnosti i promovišu kako bi postali inspiracija, ponos i uzor za cele generacije. To su svi oni mladi ljudi koji stvaraju u tišini i postižu velike uspehe, osvajaju medalje na međunarodnim naučnim takmičenjima, unapređuju svoju lokalnu zajednicu, stvaraju vrhunska umetnička dela, osmišljavaju kreativne poduhvate i pokreću uspešne kompanije, a opet su nedovoljno vidljivi.

 

Želja i vizija zajedničkog projekta Exita i NIS-a, je da ovi mladi heroji budu ambasadori svih nas i da kroz svoje lične primere predstave budućnost na delu.  Rezultat višegodišnjeg projekta „Youth Heroes“ i njegove aktivne promocije pozitivnih uzora mladima, može da stimuliše dolazeće generacije da aktivno učestvuju u društvu koje vrednuje znanje, kreativnost i rad.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=DmSHBXh2AZU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Exit Youth Heroes

 

 

Pravo prijave imaju svi mladi sa državljanstvom Srbije ili sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju posebna dostignuća, nagrade, priznanja iz oblasti obrazovanja/nauke, preduzetništva, društvenog aktivizma, kulture/umetnosti i kreativnih industrija. Prijavni formular dostupan je sajtu www.exitfest.org ili na ovom linku, a prijave sa konkursnim obrascem slati na email [email protected] do 23. novembra 2015. godine.