Home

VESTI

Preko youtube na Exit 2010!

No Comments EXIT

Preko youtube na Exit 2010!Video klip koji ste napravili na bilo kom od deset izdanja Exit festivala možete (ako već niste), do kraja oktobra okačiti na Youtube.com i možda postati jedan od dva dobitnika ulaznica za Exit 2010.

Sve što treba da uradite je da materijal koji ste vi snimili na nekom izdanju Exita okačite na naš Youtube kanal i da nas obavestite o tome. Na Youtube već se nalazi puno dobrih snimaka sa festivala koji su isto u igri, tako da bez obzira na to koliko dugo je vaš materijal već na Youtube pozivamo vas da se uključite.

Konkurs će u potpunosti biti postavljen i funkcionisati u okvirima Youtube.com. Potrebno je da se registrujete na sajt, postavite vaš klip i da nam na samom Youtube sajtu pošaljete privatnu poruku sa linkom ka vašem video snimku (url videa) zajedno sa vašom e-mail adresom. Kliknite ovde za link ka našem Youtube kanalu na kojem ćete pronaći "Send Message".

 

Preko youtube na Exit 2010!

Osim kvaliteta napravljenog snimka, pri odabiru najboljih klipova važan može biti i broj snimaka koje ste postavili, originalnost sadržaja, interesantan detalj, zanimljiv izmontiran "prilog" od nekoliko različitih nastupa… Bez obzira da li ste amater ili profesionalac, da li ste Exit momenat uhvatili kamerom ili mobilnim telefonom, na Tvrđavi ili u Exitovom kampu… uljučite se i možete postati jedan od prvih, sigurnih posetilaca sledećeg Exit festivala!

 

 

 

Srećno! 

 

Exitfest.org