Home

VESTI

Preko 6000 fanova spremno za Exit 2012

No Comments EXIT

Preko 6000 fanova spremno za Exit 2012Ulaznice sa popustom za srednjoškolce i studente od 15. januara

Najpovoljnije ulaznice za Exit po ceni od 4490 dinara rasprodate su danas za svega nekoliko sati. Tako je preko 6000 najvernijih fanova već u decembru spremno za jedinstveni  letnji provod na 13. Exitu, što je premašilo dosadašnje rekorde i očekivanja organizatora. 

 

Najbrže kupce, pored popusta od 60%, festival  nagrađuje i privilegijom da svakog narednog decembra  pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara.

Od 15. januara počinje i prodaja ulaznica sa specijalnim popustom za srednjoškolce i studente, koji će na sajtu Gigstix.com moći da kupe ulaznice po ceni od 5490 dinara. Na ovaj način srednjoškolcima i studentima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 50% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara.

Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online putem sajta www.gigstix.com.

 

 

 Preko 6000 fanova već spremno za Exit 2012! 

Preko 6000 fanova već spremno za Exit 2012!

Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce i studente moći će da se pronađu na Exitfest.org i Gigstix.com.

Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja. Na festivalskim binama svirali su najaktuelniji izvođači savremene muzičke scene, ali i dobro poznate muzičke legende Jamiroquai, Pulp, Bad Religion, Arcade Fire, Portishead, Underworld, M.I.A, Deadmau5, Fedde Le Grand, Digitalism, Grove Armada i mnogi drugi. Za sve one željne drugačijeg provoda i inovacija tu su bili 3D disco, Silent disco, Zip-Line i naravno neprestana i potpuno avanturistička devetodnevna žurka u kampu.

 

 

 Preko 6000 fanova već spremno za Exit 2012! 

Preko 6000 fanova već spremno za Exit 2012!

 

Da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima  sa naših prostora.  Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Festival aktivno i uspešno promoviše i domaću muzičku scenu kroz Exit label, online etiketu na kojoj je do sada predstaviljeno preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download.

Mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova a nova imena biće uskoro objavljena.