Home

VESTI

Poslednja žurka zagrevanja za EXIT

No Comments EXIT

Poslednja u nizu promotivnih žurki zakazana je za subotu, 05. jul 2008. od 22h na platou ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Tuborg Green predstaviće DJ SULTAN-a i Tommyboy-a, koji će nastupiti uz domaću podršku Bokija i Dače iz Kinetic Vibe-a.

Ulaz na ovu žurku je slobodan za sve!

Kompanija Carlsberg Srbija u saradnji sa EXIT-om obezbedila prevoz za ljubitelje Tuborg Green-a na najveće muzičke festivale ovog leta.

U skladu sa korporativnom politikom društvene odgovornosti koju zastupa, kompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa EXIT festivalom, tradicionalno organizuju kampanju »Piti ili biti« tokom dva atraktivna letnja festivala: Tuborg Green Festa i EXIT-a. Za ljubitelje Tuborga organizovan je prevoz autobusima iz najvećih gradova Srbije i regiona kako bi mogli da u potpunosti uživaju u najznačajnijim muzičkim dogaÄ‘ajima ovog leta i pivu vrhunskog kvaliteta. Cilj ove akcije, koja se realizuje četvrtu godinu za redom, je da se mladima omogući bezbedan prevoz i na taj način doprinese smanjenju rizika koji nastaje tokom vožnje pod dejstvom alkohola.

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni dogaÄ‘aj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom. Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.