Home

VESTI

Počinje zagrevanje za EXIT!

No Comments EXIT

Počinje zagrevanje za EXIT!Kako biste se što bolje pripremili za Exit festival 2013. i R:Evoluciju, Exit u saradnji sa Tuborgom i Burnom organizuje niz promotivnih žurki tokom juna i jula u čak 8 gradova Srbije!

   

Terry Francis, Alexandar Kowalski, Ian Pooley, DBridge, Nathan Coles postaraće se da Burn Road to Exit žurke budu nezaboravne. Simon Lee (Faze Action), Coqui Selection, Lissat & Voltaxx i mnogi drugi, zabavljaće vas na događajima pod nazivom Serbia Dance Tuning. Pripremite se za lud provod na tvrđavama, u napuštenim hangarima, i na mestima za koje ste uvek mislili da su savršena za ovakve događaje.
   

Samo na ovim žurkama, kroz akciju “Svi putevi vode na Exit” biće omogućena prilika svim ljubiteljima festivala da obezbede sebi popust u iznosu od 1.000 dinara za paket koji obuhvata petodnevnu ulaznicu za EXIT, prevoz i smeštaj,  čija je početna cena 7.990 dinara.

Prva žurka u nizu na turneji, pod nazivom Serbia Dance Tuning, zakazana je za 7. i 8. jun u Nišu, na poznatoj Niškoj tvrđavi, gde će nastupiti DJ Simon Lee, iz poznatog britanskog benda Faze Action, Kalson, Aćim i Funky Junkie.

Odmah potom, 14. i 15. juna očekuje nas lud vikend u Subotici (Burn Road to Exit) u autokampu Palić, i u Smederevu, na tvrđavi. U Subotici 14. juna, nastupaju Terry Francis, Lale, Ascaloon, Chrono, Kibs i DFNDR, dok će nas u Smederevu 15. juna, zabaviti Alexandar Kowalski, Marko Milosavljević, Speedy, Marko Nikolić&Vedran B2B, Tonbe.

 

 

 Počinje zagrevanje za EXIT!

Počinje zagrevanje za EXIT!

 

 

Za događaje koji će biti najavljeni pod nazivom Burn Road to Exit, ulaznica će biti čep od bilo koje Burn ambalaže. Dok za sve  Serbia Dance Tuning žurke, ulaznice se mogu nabaviti kod oficijalnog Tuborg promo tima u gradu gde se događaj održava.

Odmah potom, žurke se spremaju za sledeće gradove: Čačak, 21.06.; Kragujevac, 22.06.; Novi Sad, 22.06.; Zrenjanin 06.07. i Pančevo 06.07.
 
Detaljan program događaja i sve dodatne informacije možete pogledati na www.exitfest.org.