Home

VESTI

Počinje deseti Exit!

No Comments EXIT

Počinje deseti Exit!

Danas je deveti juli. Od danas se više ne može govoriti o Exitu 09 kao o nečemu što tek treba da dođe, danas prestaje priča i planiranje i Exit počinje da se živi. Poslednje grupe pristižu, smeštaju se u kampu, po gradu, odmaraju, piju kafu i pričaju o prvoj večeri na festivalu.

A prve večeri na festivalu dočekuju vas neke od najvećih zvezda britanske scene: moderne pop muzikice Lily Allen, hip hopa Roots Manuva, a indi roka Arctic Monkeys! Tu su za zagrevanje i jedan od najboljih domaćih bendova, Darkwood Dub, a za konačni haos, drum'n'bass zvezde, Caspa & Rusko & MC Rod Azlan, Sub Focus & MC A.D.

Noć koja oduvava mozak namt:s  Dance Areni ne sme se propustiti. Jedni za drugim nastupaju Steve Lawler b2b Lee Burridge, Sasha b2b John Digweed, i James Zabiela b2b Nick Franciulli. Spremite se da izdržite to.

The Herbaliser su večeras na Fusion bini, a tu je i E-play, Repetitor… Na Subi morate pogledati Buraka Som Sistema, trenutno najveću muzičko-plesnu atrakciju koja će vas podsetiti da u gravitaciji neki zakon može i da se zaobiđe. Explosive vam večeras, pored ostalih, predstavlja Death Angel, Kataklysm… Uostalom, o ovim i drugim binama se možete i sami detaljno informisati na vremenskoj liniji našeg festivala.

 

Počinje deseti Exit!

 

Naravno, ako još uvek nemate ulaznicu, tu su naša prodajna mesta, a tu je i ulaz 2 na festivalu. Ipak požurite, ne znamo još koliko dugo će ova informacija biti istinita!

Ako danas krećete, ne zaboravite da se o svemu što vam treba na desetom Exitu informišete ovde. I ne zaboravite da se dobro provedete.

Dobrodošli na deseti Exit!

 

 

 

Izvor:

exitfest.org