Home

VESTI

Pitajte Sham 69!

No Comments EXIT

 Sa željom da to postane deo uvoda u svako sledeće izdanje Exita, exitfest.org intervjuisaće neke od zvezda predstojećeg festivala tako što će im poslati pitanja koja vi postavljate. Izabraćemo najinteresantnija, dodati im i po neko naše, proslediti ih bendu i intervju objaviti na našem sajtu.

Prvi bend kojem ćete moći da postavite pitanja o istoriji benda, sadašnjosti ili budućim planovima, o bilo čemu što vas o njima zanima ili koje kao fan želite da na ovaj način kontaktirate je – Sham 69.

Pitanja za članove legendarnog benda, najzvučnijeg imena Explosive bine 08, u narednih nekoliko dana možete postaviti na našem community sajtu myexit.org, na ovom linku. Ako nemate nalog na MyExitu, možete ga otvoriti ovde, ili poslati pitanja mejlom na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.

Uvereni smo da festivalska publika i fanovi benda svojim pitanjima intervju mogu učiniti mnogo zanimljivijim, kako za bend, tako i za sve posetioce našeg sajta.

 

Pustite mašti na volju, Sham 69 očekuju vaša pitanja.