Home

VESTI

Novi spot Mobija

No Comments EXIT

Moby

Popularni američki muzičar Mobi (Moby) objaviće novi album „Wait For Me“ 30. juna, neposredno pred nastup na "Exit" festivalu, koji je zakazan za subotu 11. jula.

Spot za singl „Shot in the Back of the Head“, koji najavljuje novi album, režirao je čuveni reditelj Dejvid Linč (David Lynch).

 

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=Q7zQlsLgYhg|width=450|height=277{/mgmediabot2}

 

Spisak pesama koje će se naći na albumu "Wait for Me":

    * Division
    * Pale Horses
    * Shot in the Back of the Head
    * Study War
    * Walk with Me
    * Stock Radio
    * Mistake
    * Scream Pilots
    * Jltf 1
    * Jltf
    * A Seated Night
    * Wait for Me
    * Hope Is Gone
    * Ghost Return
    * Slow Light
    * Isolate

Deseti "Exit" održaće se od 9. do 12. jula, a na festivalu će nastupiti "Manic Street Preachers", "Arctic Monkeys", "KoRn", "Kraftwerk", Mobi (Moby), "Madness", Peti Smit (Patty Smith), Karl Koks (Carl Cox), Riči Hotin (Richie Hawtin) i mnogi drugi.

ÄŒetvorodnevne ulaznice za festival direktno se prodaju od početka aprila u filijalama Erste banke i u Gigstix prodavnicama po aktuelnoj ceni od 5990 dinara. Finalna cena ovih ulaznica biće 9990 dinara. Ulaznice mogu da se kupe na sedam različitih lokacija u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jednoj u Nišu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Subotici. Pored Erste banke, ulaznice mogu da se kupe u dve Gigstix prodavnice koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i u novosadskom tržnom centru Pariski magazin.

 

Izvor:

B 92