Home

VESTI

Novi Exit koncerti na IPTV

No Comments EXIT

Novi Exit koncerti na IPTVJoš jedan set koncerata sa najvećih festivalskih sada možete gledati na našem IPTV kanalu. U saradnji sa kompanijom Telekom Srbija, zagrevamo se za Exit 2010 uz nova podsećanja na najbolje koncerte sa desetog, jubilarnog Exita.

Exit IPTV kanal se nalazi u sekciji VoD (Video on Demand, video na zahtev), u sekciji muzika, pod nazivom „Exit festival”. Novi koncerti koje besplatno mogu gledati svi korisnici IPTV usluge Telekoma su:

 

Darkwood Dub
Fabio & Grooverider ft MC Jakes
Trance Balkan Desorganisation
Hannah Holland b2b Tayo
Heidi b2b Justin Martin
Marko Nastić b2b Valentino Kanzyani
Delinquent Habits
Lollobrigida
Repetitor
Ritchaz & Keke
Knalpot
Amon Tobin

 

 

 

Exit kanal na IPTV-u

 

 

Imena koja su vam već dostupna za gledanje na IPTV-u su Lily Allen, Korn, Buzzcocks, Carl Cox b2b Green Velvet, Cibelle, DJ Rob da Bank, Fucked Up, James Zabiela b2b Nic Fanciulli, Jarboli, Katia B, Overdrive, The Herbaliser, The Japanese Popstars Live i Trio Mocoto.

Sledećeg meseca na Exit kanal postavićemo nove koncerte i ako imate IPTV bićete u prilici da ekskluzivno, samo putem IPTV kanala pogledate jedan od najtraženijih nastupa koje nam je priredio Moby na glavnoj festivalskoj bini prošle godine. Svi koncerti na Exit IPTV kanalu i dalje će biti potpuno besplatni za gledanje.

Snimke koncerata sa Exit festivala, kao i intervjue sa hedlajnerima, osim na IPTV možete pogledati i na Exitmusic.tv

 

 

 

 

Više informacija na:

www.exitfest.org