Home

VESTI

Nova imena Fusion bine

No Comments EXIT

Miike Snow i Yeasayer na Exit-uNjujorški eksperimentalni rock bend Yeasayer i švedski trio Miike Snow potvrdili su nastup na Fusion bini. Oni će se na drugoj koncertnoj bini Exit festivala pridružiti imenima kao što su Does it Offend You Yeah?, Midnight Juggernauts, Jamaica, Antenat, TBF, Bambi Molesters

Nakon izdavanja debi albuma „All Hour Cymbals“ 2007, koji je dobio sjajne kritike, Bruklinski trio Yeaseyer postao je poznat širom sveta.

 

Tokom dve godine neprestano su nastupali na svetskim festivalima, privlačeći raznovrsnu publiku neobičnom mešavinom  psihodeličnog popa, world bitova i haotičnih audio eksperimenata. Na Exit stižu sa svojim novim albumom „Odd Blood“ koji su izdali početkom 2010. i koji ih je odveo na sve važne svetske top liste i na još jednu ludu i brzu turneju.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=aZO1nMuZSnI&feature|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 

 

Švedski elektro pop trio Miike Snow novo je zanimljivo ime svetske muzičke scene koje će nastupiti na Exitu. Prošle godine objavili su istoimeni debi album i odmah zatim ušli na top liste i dobili sjajne kritike između ostalog i u britanskom dnevniku The Guardian, u kojem je njihova muzika okarakterisana kao nešto između A-Ha i Animal Collective. Dva člana benda, Chris Karlsson i Pontus Winnberg, rade zajedno i kao producentski tim Bloodshy & Avant, a radili su sa imenima kao što su Kylie Minogue, Madonna, Ms. Dynamite, Britney Spears, Kelis i Jennifer Lopez, što između ostalog dovoljno govori o tome kakva nas dobra žurka očekuje na Fusion bini.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=bQLzL4l_lko&feature|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

 

 

Ulaznice za Exit festival na rate do 30. aprila

Prodaja ulaznica za Exit festival na rate završava se 30. aprila. Ukoliko ste zainteresovani ulaznice na ovaj način po ceni od 7990 dinara možete kupiti putem Gigstixa na tri mesečne rate, bez kamate.

Pri kupovini ulaznice na rate, uz potpisanu fotokopiju lične karte, potrebno je da potpišete ugovor sa Gigstixom, kojim će biti definisan broj rata, broj ulaznica kao i iznos mesečne rate, koji nije promenjiv, ne sadrži kamatu i nije vezan za kurs eura. Nije potrebno da budete kreditno sposobni, rate se plaćaju uplatnicom na račun Gigstixa, a ulaznicu za Exit moći ćete da preuzmete po isplati poslednje rate. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate možete dobiti putem mejla [email protected] adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. ili putem telefona 021 472 4816.

Ulaznice za jedanaesti Exit festival u redovnoj prodaji koštaju 6490 dinara i mogu se kupiti u filijalama Erste banke, u Gigstix prodavnicama, kao i putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.

U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara.