Home

VESTI

Nastupa Salome de Bahia

No Comments EXIT

 Tuborg Green organizuje još jednu žurku pred velika muzička dešavanja koja nas očekuju u narednom periodu. Ovim putem Tuborg tim poziva sve ljubitelje dobrog latino zvuka, da nam se pridruže 19.juna na splavu Sound gde će nastupiti legendarna brazilska pevačica Salome de Bahia, koja ima fantastičan glas koji se svrstava u žanr bosa nove i esid džeza. Njene najpoznatije pesme su «Taj Mahal», «Outro Lugar», «Cada Vez», «Copacabana»… Sarađivala je sa brojnim house di džejevima, kao što su Bob Sinklar i Džajls Piterson.

Pored Salome de Bahia-e na Soundu će nastupiti i francuski DJ Mellow, kao i Oysha  od strane domaćih DJ-eva.Žurka počinje od 22h.


Ova Tuborg žurka je promotivnog karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvođače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu. Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni događaj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom. Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.