Home

VESTI

Main Stage – prve svirke

No Comments EXIT

 Main Stage i nastupi za otvaranje: DMT, Superhiks, Bateria SambaNSa i u nedelju, 13. jula, najbolji uvod u ultimativno pank veče – KUD Idijoti!

DMT – Prvi nagoveštaj ovogodišnjeg prašenja na glavnoj bini festivala daće nam novosadski bend DMT. Jedni od nosilaca muzičke scene Novog Sada devedesetih, pravi Rock'n'Roll koji je njihovo ime učinio poznatim i van granica naše zemlje. Bas, bubanj, gitara i odlična svirka za otvaranje glavne bine Exita 08.

Superhiks – Stari poznanici, makedonski ska sastav Superhiks, još jednom će nastupiti na Exitu. Uz perkusije i duvačku sekciju, svaki njihov live nastup pretvara se u šou zbog kojeg su već poznati kao bend kojima je svaka bina nedovoljno velika. Pa da vidimo kako će sada biti 🙂 Petak, 19 časova, Main Stage.


Bateria SambaNSa

Karnevalski šaren subotnji program glavne bine počinje pravim mini karnevalom. Bateria SambaNSa donosi nam tradicionalni zvuk Brazila i zarazni ritam sambe. 16 ljudi na bini, mešavina tradicionalnog i modernog, pesma, ples i šarm Južne Amerike.

KUD Idijoti

Bend za koji uvek možete biti sigurni da će napraviti odličnu atmosferu. Neumorni pankeri iz susedstva i brojni fanovi koji upotpunjuju svaki live nastup najpoznatijeg istarskog benda. Pekinška Patka, The Hives, Pistolsi i najbolje moguće zagrevanje za takvu nedelju – KUD Idijoti!