Home

VESTI

Magija je u tvojim rukama

No Comments EXIT

Magija je u tvojim rukamaPredstavljamo ti EXIT magičnu karticu, zvanično i jedino sredstvo plaćanja na EXIT festivalu.
 
Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaraju do 15% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu! Kartice su dostupne već danas u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju.
 

Savetujemo ti da svoju karticu nabaviš i registruješ pre festivala, pošto se na festivalu očekuje velika gužva na šalterima za registraciju!

Ova kartica ti omogućava i popuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od bioskopa, knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe, a kompletna lista objekata širom Srbije gde se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu www.exitmagiccard.rs.

 

 

 Magija je u tvojim rukama

Magija je u tvojim rukama

 

 

Osim toga, da je EXIT platna kartica zaista magična, govori i činjenica da registrovana omogućuje i besplatne bankarske usluge OTP banke u vrednosti od 7.200 dinara – besplatno održavanje tekućeg i deviznog računa u OTP banci, besplatan m-banking i SMS servis! Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji i inostranstvu na svim lokacijama sa oznakom MasterCard, kao i plaćanje putem interneta.

Više informacija o EXIT magičnoj kartici OTP banke na www.exitmagiccard.rs.

Za najčešće postavljana pitanja, idi na ovaj link.