Home

VESTI

LTJ Bukem – Progression Sessions EXIT

No Comments EXIT

LTJ BukemLTJ Bukem i MC Conrad izabrali su Exit festival i vas, našu publiku, za prizor vredan DVD prvenca i objavili poslednji u nizu čuvenih Progression Sessions izdanja snimljen na Exitu.

Fanovi širom sveta koji već nekoliko godina očekuju novo izdanje najpoznatijeg dnb dueta, 28. aprila moći će da dođu do novog CD/DVD izdanja "Progression Sessions EXIT". Ime našeg festivala na zvaničnom izdanju dnb legende rezultat je najozbiljnijih priprema za snimanje jednog live nastupa na Exitu:

"LTJ Bukem je već dva dana sa nama i temeljito priprema snimanje novog u nizu čuvenih Progression Sessions CD-a (i prvi put na DVD-ju!), i to baš na Exitu, te je doveo i svoju ekipu za snimanje. Pedantnost i preciznost s kojom se bavi time ostavlja utisak na svakog, jer elegantnu lakoću u obraćanju prati prilična teškoća karaktera u isterivanju najsitnijih detalja. Naravno, s pravom, jer ovakvi događaji se dešavaju jednom i nijednom više. Pre svega je neponovljiv momenat kad nastupaju, a počinju blizu 4 ujutro – LTJ i Conrad će biti jedini DJ/MC tim koji je, nastupajući na Main stageu, uspeo da kamerom visoke rezolucije ovekoveči klasičan Exitov prizor – zoru kako lagano sviće iznad 15000 glava koje skaču.

Sve se pretvorilo u izrazito belo jutro, kao nagoveštaj prvog od vrelih dana ovog leta, kad je nešto posle 7 ovaj DJ priveo kraju verovatno najuzbudljiviji pojedinačan dan u istoriji festivala – da bi krenuo pravo u avanturu video i audio miksovanja istorijskog snimka u lokalnom studiju, sve do 2 popodne kad je bio poslednji čas da se leti za London. Da ponovim: show bussiness se sastoji od nespavanja, bola u nogama i telefoniranja nepoznatima…" (by Dragan Ambrozić)

Glas o jedinstvenom prizoru festivalskog jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi i hiljada ljudi koji ni ne pomišljaju da se žurci približava kraj, mnogi izvođači i posetioci Exita proneli su širom sveta. Krajem aprila, to će se moći i videti na DVD izdanju live nastupa jedne od najvećih zvezda Exit festivala.

Na jedanaestoj po redu "Progression Sessions EXIT" kompilaciji naći će se 13 remiksa:

01 Calibre – Thoughtless
02 Calibre – Mindprint
03 Funky Technicians – Airtight (Furney Remix)
04 Redeyes – Soul Brother
05 Brother – Cold Aur
06 Utah Jazz – Money’s One Thing
07 Artificial Intelligence – Desperado
08 A-Sides – Dreamworld
09 DJ Furney – Pipez
10 Andy Skopes – Yesterdaze (Bukem VIP Mix)
11 Drumsound & Bassline Smith – Stay Loose (Tear Drop)
12 Human Factor – Sunny Side
13 Icicle – Reflections

LTJ Bukem featuring MC Conrad, “Bukem In Session – Live at Exit” CD/DVD pojaviće se kao najnovije izdanje Good Looking etikete, 28. aprila 2008.

 

 

Izvor: Exit Festival ( http://www.exitfest.org