Home

VESTI

Klupska eksplozija na Exit-u!

No Comments EXIT

Klupska eksplozija na Exit-u!I ove godine, poznato mesto iznad Dance Arene Exit festivala biće rezervisano za Urban Bug stage!

 

Za četiri festivalske noći publika će uživati u back to back setovima ukupno 64 didžeja iz Srbije, regiona i Barselone, koji će plasirati pravce od hausa do tehna.
 
Osim poznatih klupskih imena, prvi put ove godine predstaviće se i specijalni gosti. 

 

 

U četvrtak 12. jula nastupiće pobednici Facebook glasanja “Koga biste želeli da slušate na Urban Bug stage-u”, a u subotu 14. jula – pobednici regionalnog takmičenja za najbolji remiks koji su organizovali Burn Studios i Urban Bug, u saradnji sa Exit festivalom. Oni koji ne budu u mogućnosti da nam se pridruže, moći će da prate live stream svih nastupa na bini putem sajta Urbanbug.net.

Radio As FM stejdž predstaviće od 12. do 15. jula naše najbolje DJ zvezde na sada već uigranom mestu gde je do 2010. godine bila smeštena Elektrana bina Exit festivala. Svakog dana od 20h do 5.30h ljubitelje klupskog doživljaja zabavljaće omiljeni didžejevi najslušanije radio stanice u Novom Sadu i Vojvodini, koji su već osvojili publiku svojim emisijama na talasima Radija AS FM. Publici će se tokom četiri dana festivala predstaviti i pobednici konkursa Play@As FM Stage, na koji je stiglo više od stotinu prijava mladih nada koje se bave muzikom! Svakako nezaobilazna stanica na Exit festivalu, a do 12. jula zagrevaćemo se za najbolju žurku na ovim prostorima na talasima Radija AS FM.

 

 

 Klupska eksplozija na Exit-u!

Klupska eksplozija na Exit-u!

 

 

BURN ROAD TO EXIT ŽURKE JOŠ OVOG VIKENDA

Ovog vikenda žurkama u Nišu i Pančevu završava se velika turneja žurki zagrevanja za Exit festival pod imenom BURN ROAD TO EXIT! Tri vrela letnja vikenda donela su i doneće svima vama, istinskim klaberima, mnogobrojna iznenađenja i vredne EXIT nagrade!

Nakon ludih žurki u Novom Sadu, na Paliću, u Zrenjaninu i u Beogradu, preostalo nam je da se za Exit pripremimo u velikom stilu, niškom žurkom koje će se u petak, 6. jula, odigrati  na Letnjoj pozornici Niške tvrđave, kao i pančevačkom koja se održava u subotu veče na Gradskoj plaži na Tamišu.

Ne zaboravite da je ulaz na sve žurke iz BURN ROAD TO EXIT turneje simboličan – 1 BURN zatvarač! Vidimo se za vikend u Nišu i Pančevu!
 

 

 BURN ROAD TO EXIT

BURN ROAD TO EXIT