Home

VESTI

Karte od sutra u prodaji – Depeche Mode

No Comments EXIT

Danas u 12h održana je konferecnija za štampu Tuborg Green Festa 2009. a novinarima su se obratili Aleksandar Radosavljević (Generalni direktor kompanije Carlsberg Srbija) i Bojan Bošković (Generalni menadžer Exit festivala)

 

Britanski bend Depeche Mode nastupiće 20. maja u okviru Tuborg Green Festa, a još uvek se ne zna ko će sa njima deliti binu na beogradskom UšÄ‡u. Organizatori su istakli da su pregovori u toku sa još nekoliko poznatih bendova.

 

Pretprodaja ulaznica počinje 10. oktobra, na sajtovima EXIT i Gigstix. na indentičan način kao što su fanovi kupovali ulaznice za Exit festival.


Najbrži fanovi karte će moći da nabave po promotivnoj ceni od 2.390 dinara! A nakon što "promo" karte budu bile rasprodate, ulaznice će koštati 2.990 dinara za parter, 3.990 dinara za fan pit, i 7.500 dinara za VIP tribinu.

Prema nezvaničnim informacijama, Depeche Mode će svirati najmanje 100 minuta, što je jako dobra informacija obzirom da je veliki broj fanova strepeo za trajanje festivalskih nastupa. Izjava Bojana Boškovića na sledećij strani (VIDEO).

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=h2ucV38wubk|width=425|height=344{/mgmediabot2}

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=kdwqZv8MpzY|width=425|height=344{/mgmediabot2}

 

Za Tuborg Green Fest na UšÄ‡u biće odštampano 20.000 ulaznica, ali organizatori "State of EXIT" i "Carlsberg Srbija" istakli su da će se taj broj povećati, ukoliko bude bilo velikog interesovanja, mada je još rano bilo šta prognozirati.


Beogradska štampa ranije je prenela da je za nastup benda, koji je najtraženiji u Srbiji u svim anketama, "keširano" milion evra.

Grupa Depeche Mode osnovana je 1980. godine u Bejzildonu, a do danas su Dejv Gahan, Martin Gor i Endru Flečer prodali više od 70 miliona albuma širom sveta.

O popularnosti njihovih live nastupa govori i podatak da su na prethodnoj turneji 2006. godine prodali skoro dva miliona ulaznica.