Home

VESTI

Kamp Exit festivala se seli

No Comments EXIT

Kamp Exit festivala se seli

Kamp muzičkog festivala ''Exit'' u Novom Sadu zbog bezbednosnih razloga biće ove godine smešten sa Petrovaradinske strane, na desnoj obali Dunava, rekao je portparol novosadskog Javnog preduzeća ''Zelenilo'' Ivan Nožinić.

 

Nožinić je rekao da je zbog pogibije Jelene Matić iz Paraćina u ''Exit'' kampu prošle godine kod novosadskog Filozofskog fakulteta, kada se velika grana srušila na šator u kome je spavala, kamp ove godine premešten na mnogo bezbedniju lokaciju na Petrovaradinskoj adi.

On je dodao da je dogovor o novoj lokaciji kampa postignut sa Udruženjem ''Exit''. "Postoje realne šanse da kamp na Petrovaradinskoj adi bude trajno rešenje za smeštaj brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva. Osim što je bezbedniji od starog kampa, on je i bliži Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi, gde se održava festival. Imaće i sav mogući luksuz, koji je imao i kamp kod Filozofskog fakulteta'', naglasio je Nožinić.

On je dodao i da će kapije novog kampa ''Exit'' biti otvorene od 6. do 15. jula.

"Exit", jedan od najvećih muzičkih festivala u Evropi, biće održan od 9. do 12. jula, prema desetogodišnjoj tradiciji, na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi.

 

 

Kamp Exit festivala se seli

 

 

 

 

Izvor:

Radio Televizija Vojvodine