Home

VESTI

Još sedam dana do kraja konkursa Play@Exit!

No Comments EXIT

Još sedam dana do kraja konkursa Play@Exit!Konkurs Exita za nastup na festivalu, „Play @ Exit“,  traje još svega nedelju dana i zatvara se u ponedeljak, 21. maja tačno u ponoć!
 
Svi zainteresovani izvođači, bendovi i didžejevi mogu da konkurišu tako što će se registrovati na sajtu www.exitmusic.rs. Registracijom i popunjavanjem aplikacije svaki bend se ujedno i prijavljuje na konkurs za nastup na Exitu 2012, i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs.
 

Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na "Apply for 2012". Online aplikacija, kao i pregled do sad prijavljenih izvođača mogu se pronaći na stranici http://www.exitmusic.rs/sr/play/latest. Od početka konkursa, 30. aprila, do sad na Play@Exit konkurs prijavilo se preko 500 izvođača!

 

Svake godine najbolje izvođače bira programska produkcija Exit festivala, uz pomoć medijskih saradnika, partnera i naravno – publike! Ovaj put će jednog izvođača izabrati i muzička redakcija i slušaoci B92 radija. Takođe, kao i svake godine, pozivamo sve posetioce internet stranica www.exitfest.org i www.exitmusic.rs da „lajkuju“ izvođača koji im se najviše sviđa, jer će izvođači sa najviše lajkova imati i veće šanse da budu odabrani za nastup na Exitu!

Play @ Exit konkurs realizuje se, kao i prošli put, uz veliku podršku online muzičke platforme Soundcloud. Pri prijavljivanju na konkurs, bendovi i disk džokeji moći će na sajt da postave i plejer sa svojim pesmama ili dužim DJ setom sa sajta Soundcloud.com. Ovaj korak nije obavezan i pre svega služi dodatnoj promociji muzike bendova i disk džokeja koji se prijavljuju na konkurs. Naši partneri iz Soundcloud.com promovisaće naš konkurs kroz svoju široku mrežu korisnika, tako da svim učesnicima konkursa preporučujemo da ovu mogućnost iskoriste. Ukoliko ga nemate, Soudcloud profil možete napraviti na ovom linku.

Prošle godine na konkurs „Play @ Exit“ prijavilo se više od 950 izvođača iz celog sveta! Bendovi koji su izabrani na prošlogodišnjem konkursu  nastupali su na Exit Music Live bini, ali i na velikim binama poput Fusion i Explosive. Rezultati predstojećeg konkursa biće objavljeni 12. juna. Čekamo vaše prijave!

 

 

 Još sedam dana do kraja konkursa Play@Exit!

Još sedam dana do kraja konkursa Play@Exit!

 

 

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili:

Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Erykah Badu, Plan B, AVICII, Richie Hawtin, Gossip, Wolfmother, Luciano, Laurent Garnier LBS, Knife Party, Miss Kittin, Hercules & Love Affair, The Toy Dolls, Skindred, Little Dragon, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Azari & III, Buraka Som Sistema, Sneaky Sound System, Claude Von Stroke, Netsky & MC Dynamite, Goldie & SP:MC, Jacques Lu Cont, Art Department, Maceo Plex, Borgore, Reboot live, Thieves Like Us, Brodinski, Kenny Larkin, Drumsound & Bassline Smith & MC Dynamite, Robert Dietz, Citizens!, D.R.I., When Saints Go Machine, Eats Everything, Tobi Neuman b2b Geddes, Benoit & Sergio, Maayan Nidam, Street Dogs, Space Dimension Controller, George FitzGerald, Sigha, Lone, Pariah, Teengirl Fantasy live, The Chain, Locked Groove, Nikonn, The Tapeaters, DAT Politics, Legowelt, Franz + Shape, Detachments, A Terrible Splendour, Christian Strobe

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: www.exitfest.org i www.gigstix.com.