Home

VESTI

Još samo 4 dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival!

No Comments EXIT

Još samo 4 dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival!Ostalo je još samo četiri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade – European Festival Awards!

  

I ove godine, sedmi put po redu, EXIT je nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, u konkurenciji sa 37 festivala iz 14 zemalja, zajedno sa belgijskim festivalom Tomorrowland, danskim Roskilde, belgijskim Pukkelpop i španskim Primavera Sound.
   

Svoj glas EXITu dale su mnogobrojne muzičke, ali i glumačke zvezde iz Srbije i regiona, priključi im se i ti! Učešćem u glasanju, koje traje do 27. oktobra, možeš osvojiti ulaznice za neke od omiljenih festivala širom Evrope!

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=V46QYWvFpQk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 Da odbranimo titulu! Domaće zvezde podržale EXIT!

 

Pored nominacije za EXIT, nakon premijernog izdanja Sea Dance Festivala, i ovaj jadranski festivalski biser je dobio nominacije na Evropskim festivalskim nagradama i to u dve kategorije: za „Najbolji novi festival“, kao i za „Najbolji festival srednje veličine“, te su sada oba festivala u okviru EXIT Avanture u konkurenciji za prestižne festivalske titule!

I Sea Dance su podržale mnogobrojne zvezde iz regiona.

 

 

Još samo 4 dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival!

Još samo 4 dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival!

 

 
Ako želiš da EXIT odbrani titulu najboljeg evropskog festivala svoj glas možeš dati ovde, U padajućem meniju odaberi EXIT festival u kategoriji „Best Major Festival“ (prva po redu).

Na istom mestu, možeš glasati i za Sea Dance festival. U padajućem meniju odaberi Sea Dance Festival u kategorijama „Best Medium – Sized Festival“ (druga po redu), kao i „Best New Festival“ (četvrta po redu). Ostavljanjem svojih ličnih podataka, možeš da učestvuješ u nagradnoj igri, koja će možda baš tebi doneti po 2 VIP ulaznice za sve pobedničke festivale!

 

Takođe, ukoliko si na EXIT avanturi uživao u nastupima Stromae, Queens of the Stone Age, Mighty Oaks i Birth of Joy, možeš za njih glasati u kategorijama za hedlajnera godine – Headliner of the Year (Stromae i Queens of the Stone Age), Newcomer of the Year (Stromae, Mighty Oaks i Birth of Joy), kao i pesma godine – Anthem of the Year (Stromae – Papaoutai)

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=hQ6gOpEbArg|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Zvezde iz regiona podržale Sea Dance Festival!

 

 
Glasanje traje do 27. oktobra, a pobednici, koje bira publika iz cele Evrope, zajedno sa EFA žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, biće proglašeni na ceremoniji dodele nagrada na festivalu Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 14. januara 2015.

Exit je u januaru 2014. osvojio nagradu za najbolji veliki evropski festival u 2013. godini na manifestaciji “European Festival Awards” sa 620.000 glasova iz celog sveta, među preko 300 festivala iz 34 države.