Home

VESTI

Još dva dana do EXIT-a!

No Comments EXIT

Još dva dana do EXIT-a!Danas počinje Youth Fair, sutra EXIT piknik sa vodenom projekcijom u Dunavskom parku.Još dva dana do Exita – Leto ljubavi stiglo u Novi Sad!
 
Exit Festival ove godine traje pet dana, a svoje kapije otvoriće već u sredu 5. jula. Za brojne goste, ali i Novosađane, kao svojevrsna uvertira za EXIT, priređeni su brojni događaji, među kojima je i predstojeći EXIT Piknik u utorak, 4. jula sa početkom od 17h u Dunavskom parku i finalnim vodenim hologramom na jezeru od 21 čas.

  

U Novom Sadu danas počinje i Sajam omladinskog turizma, Youth Fair, koji će večeras i sutra na Trgu Slobode i u Katoličkoj porti da ugosti pozorišnu predstavu "Muškarčine", Kamerni orkestar 2021, te brojne muzičare kao što su Rambo Amadeus, Dragoljub Đuričić, Let3, Deca loših muzičara i brojne drugi.

 

Danas i sutra će na Trgu slobode i u Katoličkoj porti biti održan šesti regionalni Sajam omladinskog turizma – Youth Fair 2017.  Youth Fair će i ove godine, kao oprobanu formulu za dobar provod, imati svoj sajamski i muzički deo “Get EXITed”. Svečano otvaranje šestog regionalnog sajma počinje nastupom Kamernog orkestra simbolično u 20:21h, u čast Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021. godine. U muzičkom “Get EXITed” programu prvog dana učestvuju i Dragoljub Đuričić & The Balkan Avalanche, Neozbiljni pesimisti , da bi prvi dan bio krunisan nastupom svetskog mega cara Ramba Amadeusa. 

 

 

 Još dva dana do EXIT-a!

Još dva dana do EXIT-a!

 

 

Muzički program se nastavlja i drugog dana Youth Fair sajma, 4. jula, kada će na Trgu slobode prvo zasvirati Fast as we go far,  DJ Master Flow – Jazzysad i plesna škola Swing the Beat, Free Spirits, Deca loših muzičara, a nastup hrvatskog alternativnog rok sastava Let 3, najaviće performans umetnice Nataše Jovičić i Lutkarta.  Na pozornici Katoličke porte će danas od 19:30h biti odigrana predstava „Muškarčine“, u režiji Minje Bogavac i Vojislava Arsića. Muzički program u ovom prostoru obezbediće Porta jazz resident band, a sve će to upotpuniti plesne škole uz njihove zavodljive ritmove i pokrete.  Na istom mestu će biti i „Art Eco Market“, gde će mladi dizajneri predstaviti svoje rukotvorine svim poklonicima zanimljivih detalja, kao i bogat izbor specijaliteta od hrane.
 
EXIT piknik sutra u Dunavskom parku – večernje finale u 21h uz hologram na jezeru!

Dan uoči nultog dana festivala, sutra od 17h u Dunavskom parku u Novom Sadu EXIT će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja EXIT Leta ljubavi 2017, a veliko finale zakazano za 21h biće obeleženo prelepim vodenim hologramom iznad jezera, koji će simbolički predstaviti EXIT Leto ljubavi 2017!

 

 

Još dva dana do EXIT-a!

Još dva dana do EXIT-a!

 

 

Ulaznice za EXIT po aktuelnim cenama još samo danas!

Aktuelne cene četvorodnevnih ulaznica za EXIT (6-9. jul) od 7.990 dinara važiće još najkasnije danas do ponoći, ili do isteka zaliha. Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom EXIT Avantura, a koji na četiri dana Exita, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana Sea Dance festivala, od 13. do 15. jula! Takođe, za dodatnih 1.490 dinara tu su petodnevne ulaznice sa spektakularnim koncertom Kilersa u sredu 5. jula, a iste noći uz svaku EXIT ulaznicu slobodan je ulaz i na Guarana No Sleep festival. Najkasnije večeras do ponoći važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za Kilerse (5. jul), 2.990 za četvrtak (6. jul), 3.590 za petak (7. jul), 3.990 za subotu (8. jul) i 2.990 dinara za nedelju (9. jul). Nakon isteka ovog roka, cene će biti finalne i to u daleko većem iznosu. Sve ove ulaznice i paketi se prodaju širom zemlje u mreži Gigstix.com, u svim knjižarama Vulkan, te putem sajta www.exitfest.org.