Home

VESTI

JDX Supergrupa na Exitu!

No Comments EXIT

JDX Supergrupa na Exitu 2012!Jack Daniel’s Backstage (JDX) na Exitu  već treće leto zaredom predstavlja udobnu festivalsku oazu u kojoj prijatelji Jack-a uživaju u bogatom i uzbudljivom muzičkom program u kombinaciji sa vrhunskim viskijem.

JDX slavi pionirski duh samog gospodina Jack-a i njegovu strast prema muzici i zbog toga ove godine predstavlja jedinstvenu muzičku avanturu! JDX Supergrupa sastavljena je od poznatih lica koja ćete videti u potpuno novim ulogama! 

 

Njeni članovi okupili se da bi ekskluzivno nastupili u JDX Backstage-u na Exit festivalu, u subotu 14. jula 2012. JDX Supergrupu čine – Bojana Vunturišević, pevačica benda Svi na pod ovog puta na bubnjevima, Katarina Žutić glumica na bas gitari, Andrijana Belović, supermodel, ovog puta je glavni vokal i svira sintisajzere, Ida Prešter, frontmenka benda Lollobrigida, pojaviće se kao gostujući vokal, Petar Rudić iz benda Svi na pod je dirigent i muzički guru grupe.

JDX Supergrupa već priprema repertoar za svoj nastup koji srema samo za prijatelje Jack-a. Ovaj bend nastao je direktno inspirisan legendarnim poduhvatom samog gospodina Jack-a koji je 1892. osnovao “The Silver Cornet Band” koji je u to doba bio pravi festivalski hit širom Tenesija, a njihova turneja u Jack-ovim zaprežnim kolima trajala je više od 20 godina.

 

 

 Nenad Marković - JDX 2011

Nenad Marković – JDX 2011

 

Ovo nije sve! JDX će vam predstaviti nove, skrivene talente na muzičkoj sceni, zvezde u usponu i stare prijatelje koji su svoje impresivne nastupe imali upravo na našoj žurci. Mladi beogradski indie bend Stray Dogg, na čijim koncertima devojke vrište i plaču, takodje će nastupati u Jack Daniel’s Backstage-u. Svoj eklektični DJ set izvešće Miki Ristić, basista benda Darkwood Dub i Pavle Veljković, legenda radija B92.

 

Maja Uzelac i Nenad Marković, razigrali su JDX prijatelje prošle godine i zato će nam se pridružiti opet, a svoj nastup potvrdili su DJ Schwabe, Rade Banyan, dizajn duo Banda Panda, Doo i hip-hop/ rap senzacija Vatra – DJ kolektiv koji ove sezone pravi najvrelije žurke u Beogradu.  

Pridružite nam se i ovog leta od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi i postanite i vi Jack prijatelj. Na Jack Daniel’s Facebook stranici oživela je aplikacija

JD Music Reporter preko koje Jack fanovi širom sveta objavljuju svoja prava, sirova, iskrena iskustva sa muzičkih koncerata i dogadjaja. Ove autentične priče su ono što muzička iskustva čini legendarnim! Počnite da koristite aplikaciju odmah i dobijate šansu da budete jedan od dva zvanična JD Music reportera koji će osvojiti kartu za sva četiri dana Exit festivala!

 

 

 

 Bojana Vunturišević, Svi na pod! - JDX 2011

Bojana Vunturišević, Svi na pod! – JDX 2011

 

U okviru najvećeg mobilnog bara u Evropi nalazi se internet kiosk odakle ćete moći da izveštavate svoje facebook i twitter prijatelje o provodu na JDX-u. Ljubitelji Jack Daniel’s viskija naučiće o specijalnom procesu pravljenja zvezde Tenesija i isprobaće još nekoliko brendova iz čuvene porodice viskija: Jack Daniel’s Single Barrel, Gentleman Jack i cuveni Old No. 7. Prijatelji Jack-a sa takmičarskim duhom mogu da igraju Guitar Hero, stoni fudbal, Black Jack, Crack Jack Safe, a najbolji dobijaju nagrade!

Tokom četiri dana Exit festivala JDX Backstage biće  locirani iza glavne bine. Pristup našoj zoni je omogućen samo odabranim i registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala.

U narednim nedeljama, dobićete kompletne informacije o programu, a u međuvremenu pratite JDX akcije na twitteru – www.twitter.com/JDX_backstage i pridružite se našoj grupi na facebooku – JDX Backsatge at Exit.

 

Jack sprema još iznenađenja za svoje prave prijatelje!