Home

VESTI

Glasajte za Exit i osvojite ulaznice!

No Comments EXIT

Exit festival je, zahvaljujući vašim glasovima, ušao u uži krug nominovanih za najbolji evropski festival!

Od 44 festivala nominovanih u prvom krugu, samo 15 je prošlo dalje, a za Yourope Award for Best European Festival, nagradu za koju je nominovan Exit festival, možete glasati na ovom linku do ponedeljka, 20. oktobra.

Najbolji će biti proglašen 30. oktobra, a tada će se saznati i imena dobitnika ulaznica za festivale – pobednike. Potencijalni dobitnik ulaznica za festival koji osvoji nagradu je svako ko učestvuje u glasanju za najbolji evropski festival 2008.

Za nominovane festivale i ove godine putem Interneta glasa festivalska publika iz celog sveta, glasovi publike su jedini kriterijum za izbor, a svi moraju da se registruju kako bi se osiguralo fer glasanje.

 

U ostalim kategorijama nominovani su festivali koji se održavaju u Velikoj Britaniji – Glastonbury, Reading, T in the Park, Isle of Wight i mnogi drugi.

Prošle godine Exit je osvojio nagradu Best European Festival, koju UK Festival Awards dodeljuje u  saradnji sa Yourope, evropskom asocijacijom 50 najvećih festivala u Evropi.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo u društvu najboljih i što ponovo možemo da vas pozovemo da glasate za vaš i naš festival.

 

 

 

Izvor

Exitfest.org