Home

VESTI

EXIT2013: Nova imena Dance Arene

No Comments EXIT

EXIT2013: Nova imena Dance AreneMnogobrojnoj publici Dance Arene predstaviće se i novi izvođači kao što su Kerri ''Kaoz'' Chandler, Guti i već poznati Dejan Milićević, Marko Milosavljević koji će nastupiti sa Leom Dobričić, Otto von Disko, Klaus, Sly, Somesan Adrian, Speedy, Fanatik, Schwabe i X – Coast i Marko Nastić koji će tradicionalno zatvoriti Dance Arenu!

  
Kerri ''Kaoz'' Chandler unosi soul u house muziku još od ranih devedesetih godina prošlog veka. Legenda, ikona, inspiracija, ključna figura i istinski pionir house-a su samo neki od pojmova kojima može da se opiše lik i delo ovog ambasadora 4/4 ritma koji svoje uticaje vuče iz odrastanja u porodici džez muzičara.
  

Guti, klasično obrazovani džez virtuoz i nacionalni rokenrol heroj u Argentini, rođen je u izričito muzičkoj porodici, među čijim članovima su i šefovi orkestra, saksofonisti i pijanisti. Znatiželjan i kreativan, Guti je svojom fuzijom elektronske muzike sa džez i latino korenima postao jedan od najnaprednijih i najzanimljivijih producenata južnoameričke house scene. Trenutno, njegovu muziku možete pronaći u katalozima etiketa kao što su Supplement Facts, Crosstown Rebels i Wolf and Lamb kao i u plejlistama Carl Cox-a, Ricardo Villalobos-a, Loco Dice-a, Luciana, Marco Carole. Guti će na Dance areni imati LIVE nastup.

Usled tehničkih problema ali i nedostatka vremena za rešavanje istih, Scuba na žalost neće biti u prilici da izvede svoj live set 14. jula na Exitu, ali na našu i vašu sreću, on će nastupiti zajedno sa sjajnim George Fitzgeraldom u, po njihovim rečima, veoma posebnom back2back setu.

 

 EXIT2013: Nova imena Dance Arene

EXIT2013: Nova imena Dance Arene

 

 

Ove godine imamo priliku da uživamo u nesvakidašnjem b2b2b setu koji će izvesti dva kultna imena srpske elektronske scene zajedno sa mladom nadom iste – veterani beogradske škole bez kojih Dance Arena ne bi bila ista, Dejan Milićević i Marko Milosavljević, nastupiće sa Leom Dobričić, devojkom koja je za kratko vreme uspela da prikaže svoj talenat i za šta je dokaz i to što je trijumfovala na Burn Studios Residency takmičenju i osvojila rezidenturu u čuvenom klubu Privilege na Ibici.

Najuspešniji srpski DJ, mada nije pretenciozno reći i najpoznatiji DJ u jugoistočnoj Evropi, Marko Nastić je svakako neko bez koga Dance Arena ne bi bila ista, Marko i ove godine predvodi domaću podršku rame uz rame sa vrhunskim svetskim DJevima. Izlazak sunca na Dance Areni uz njegov set je nešto što ne smete propustiti!